1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Koji parfem koristi Ariana...

Koji parfem koristi Ariana Grande? Moćan, zavodljiv i otmen

13. мај 2024.

| Miljana Momirović
Pravi sofisticirani miris.

Pored toga što ima neverovatan glas, Ariana Grande zna koje mirisne note su najprivlačnije. Zbog toga je sasvim logično pitanje: koji parfem koristi?

Prijatan miris nije sve što parfemi mogu pružiti. Poznato je da određene kombinacije mirisa podižu samopouzdanje,

Koji parfem koristi Ariana Grande?

Osim vrlo uspešne muzičke karijere, Ariana Grande je prilično uspešna i u svetu parfema, zahvaljujući nekoliko mirisa koji su bestseleri. Njen parfem Ari, lansiran 2015. godine, bio je prvi parfem od ukupno 21 koje je pevačica lansirala.

Kada su u pitanju omiljeni parfemi, Ariana Grande preferira tople i slatke bazne note poput vanile, pralina i mošusa. Ove bazne note mogu mirisu dati ugodan i senzualan osećaj, što je možda razlog zašto ih obično koristi u svojim parfemima.

Takođe favorizuje slatke i voćne gornje note poput bergamota, kruške i maline. Ove gornje note mogu mirisu dati razigran i mladalački karakter, kakva i jeste ličnost pevačice.

Ariana Grande koristi Tom Ford Black Orchid parfem

Ipak, Ariana Grande je takođe pokazala da ceni sofisticirane parfeme, što se vidi u njenoj ljubavi prema Tom Ford Black Orchid, koji sadrži egzotičnije i senzualnije note kao što su crni tartuf, ilang-ilang i crna ribizla.

Ono što još više budi maštu je to što ova crna orhideja nema miris. Ikonični akord crne orhideje je fantazijska nota, koja nije napravljena od stvarne esencije, već koju su zamislili Tom Ford i njegovi majstori parfimeri. Baš kao i cvet, miris je redak, očaravajući i zavodljiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Izvor slike: Dimitrios Kambouris/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate