1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako postići volumen na...

Kako postići volumen na finoj kosi? Lako, uz ovaj TikTok trik od samo 5 minuta!

14. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ovo je trik za gušću kosu od samo pet minuta!

Još jednom, društvene mreže nam donose hack koji možemo iskoristiti i kopirati. Ako imate finu kosu, obratite pažnju na ovaj trik koji je postao viralan na TikToku . Naročito naglašavamo „ako imate finu kosu“, jer joj konačno možete dati više volumena.

Kako postići volumen na finoj kosi

Ova TikTok stručnjakinja za lepotu podelila je svoj odličan trik koji treba da uradi nakon kupanja i nakon što osuši kosu. Kosa joj je tanka, ali jednostavnim pokretom uspeva da joj da volumen u korenu za nekoliko sekundi. Da li i vi želite da probate? Imajte na umu, jer će vam trebati samo četka i dobar fen za kosu.

Lagano podignite koren četkom i sušite fenom 3-5 sekundi. Jačina koju pruža je trenutna i tako se to može videti na snimku, gde se koren gotovo magično uzdiže.

@hotli.beauty A hair trick that all girls must know!#hairstyle #hairtutorial #hair #hairtricks #hairtips #beautytips #beautyhack #hairtutorial #DisneyPlusVoices ♬ the stairs that got me famous – jaydon krieger

 

Kako postići volumen na finoj kosi- nekoliko

saveta

 

  1. Možete koristiti neku vrstu specijalnog teksturizatora da date volumen kosi, biće još veća i izdržljivija
  2. Nemojte to raditi sa fenom bez nastavka, jer će vazduh izaći mnogo raspršeniji.
  3. Vežbajte trik tako što ćete promeniti pravac kose ako želite da dobijete volumen u šiškama i postići ćete super efekat osamdesetih koji je takođe u stilu.
    A ako želite da volumen traje duže, nakon sušenja toplim vazduhom, pređite na hladan vazduh oko 3 sekunde.
  4. Još jedan savet za povećanje volumena, posebno na kovrdžavoj kosi: pričvrstite koren, lagano podižući obe strane, sušite fenom na srednjoj temperaturi.

Izvor vesti: marieclaire.perfil.com

Izvor slike: PeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate