1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizura sa pletenicama sa...

Frizura sa pletenicama sa TikToka postala viralni hit, a pravi se za samo 30 sekundi!

21. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Najromantičniji način da se rashladite ovog leta.

Sigurno smo svi u nekom trenutku u životu čuli da „izgledate lepše sa podignutom kosom“. Kao što biva sa mnogim stvarima koje su nam govorili dok smo bili mali, dok rastemo razumemo razloge za njihove reči. Naročito sada leti, gde je uz ovu zagušljivu vrućinu jedino što želimo je da napravimo kosu kojom ćemo preživeti temperature koje ne prestaju da rastu.

Frizura sa pletenicama sa TikToka

Broj kul frizura koje možemo da uradimo ovih meseci je beskonačan, od neformalnijih do elegantnih, ali lakih frizura koje možemo da postignemo za manje od 5 minuta. Jer da, ono što najviše tražimo leti, osim da budu moderne, jeste da se frizure brzo prave i da ne oduzimaju mnogo vremena .

 

Jer kao što se naša rutina šminkanja menja tokom leta, sa kremama za sunčanje u boji kao glavnim elementom naše šminke , tako se menja i naša želja da svakodnevno pravimo superrazrađenu frizuru .

Pa, danas smo na TikTok-u pronašli savršeno poluprikupljenu frizuru za one koji žele nešto brzo, ali lepo i elegantno. Postaje veoma viralna na platformi upravo iz ovog razloga, zbog toga koliko je lako napraviti je i koliko dobro izgleda.

Da bismo to uradili, potrebne su nam samo tri male elastične trake, one klasične koje koristimo za pravljenje pletenica. Prva stvar koju treba da uradimo je da podelimo kosu na dva dela, označavajući razdeljak u sredini da bismo odvojili oba dela.

Odatle uzimamo najfrontalniji pramen sa svake strane i pravimo pletenicu, debljine i zategnutosti koju preferiramo. Spajamo ih ispred sa trećom trakom za kosu, a istovremeno kopčom privremeno skupljamo ceo gornji deo kose .

Spojene pletenice prebacujemo iza, puštamo… i to je to!! Već imamo naše slatko i romantično polu-sabrano za look koji najviše želimo.

@jamievanslooten UMMMM okay im obsessed and will be making more variations of this hack!! #hairtok #hairhack #halfback #hairtutorial #hairhowto #easyhairstyles ♬ Popular – Music from the HBO Original Series – The Weeknd & Madonna

Izvor vesti: www.marie-claire.es

Izvor slike: Natalya Vilman/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate