1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Dnevna gimnastika: Čudo za...

Dnevna gimnastika: Čudo za telo u 15 minuta

12. јануар 2023.

| Snežana Vranić
Zvuči nestvarno, ali moguće je!

Dnevna gimnastika u 15 minuta je savršeni način da za nekoliko nedelja dođete u formu bez previše muke.

 

Dnevna gimnastika u vašem domu

 

Uz silne obaveze koje nas zatrpavaju teško nam je da održimo korak sa fizičkim vežbama. Zato je dnevna gimnastika idealno rešenje. Dobra organizacija i malo vremena učiniće da izgledate fit, ali i da poradite na svom zdravlju.

dnevna gimnastika u domu

Najvažnije je da se znojite tokom mini treninga. Stručnjaci kažu da je za poboljšanje zdravlja kostiju i srca dovoljno 75 minuta nedeljno, a tako ćete povećati i vašu snagu i kondiciju. Dnevna gimnastika vam pruža priliku da u 15 minuta oblikujete svoje telo i budete u formi. Srećom, YouTube nam daje mnogo zabavnih, kratkih video snimaka treninga što čuva vaš budžet i daje vam slobodu da uradite vežbe u svom domu. Evo nekoliko primera kako da to učinite.

 

Dnevna gimnastika za početnike

 

U videu vam je sve objašnjeno i prikazano, tako da nema brige da nešto nećete uraditi kako treba. HIIT trening od 15 minuta je najbolji za početnike.

Dnevna gimnastika bez skokova

Za sve one koji nisu ljubitelji skakanja, MadFit vam daje trening idealan za vas! Noge ne napuštaju tlo, a sagorevate kalorije i ostajete zdravi!

Plesom do super izgleda

Da, i ples se smatra treningom! Ako vežbe radite sa strogom pažnjom, zašto da ne? Dodatno ćete uživati dok brinete o svom zdravlju. Dnevna gimnastika uz ples se može pronaći i na TikTok mreži.

Maksimalni trud

Ove vežbe su za nijansu naprednije korisnike, ali čak i sa intenzivnim vežbama, trening i dalje traje 15 minuta! To je prava dnevna gimnastika za hrabre!

Dnevna gimnastika kroz istezanje

Istezanje na kraju je veoma važno! Kada završite sa treningom neophodno je da ispratite dobro sastavljenu rutinu za istezanje celog tela.

Pridržavajte se onoga što vam dnevna gimnastika pruža i budite bez brige! Bićete u sjajnoj formi, poboljšanog zdravlja i oslobođeni negativne energije!

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: fizkes/GettyImagesPlus