1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Cobain blonde – glavna...

Cobain blonde – glavna boja kose ove jeseni!

28. август 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ne možemo više da se pretvaramo da ove jeseni neće duvati retro vetar poslednjih decenija prošlog milenijuma u ​​vidu oluje. Posle bujne kose Carrie Bradshaw i Madonninih lokni svetlosti „Ray of Light“, plava kosa Kurta Cobaina vraća se iz ere „heroinskog šika“ 90-ih među najtrendi nijanse.

Devedesete, tim Spice Girls, Madonna i Ray of Light , i mogli bismo u nedogled nabrajati one nezaboravne trenutke i ljude koji bi mogli postati i/ili su postali veliki izvor inspiracije za estetski front ove jeseni. Ovoga puta bismo otišli ​​malo dublje od toga, a u muzičkoj liniji i veoma daleko, sve do Kurta Cobaina. Američka muzička legenda i „heroinski šik“ koji se pominje u vezi sa njim su jedna od najvažnijih trend inspiracija u ovogodišnjoj frizuri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Williams (@lucywilliams02)

Cobain blonde boja kose

Osim 30-godišnje modne frizure sa smeđim karminom koja je preplavila Instagram beauty feedove i bujne kose Carrie Bradshaw, postoji skoro jezivo lepa i motivišuća nova boja kose koje mogu da se domognu čak i oni koji nisu fanatici Kurta Cobaina. S jedne strane, nismo nužno mislili da će pokojni muzičar biti izvor estetske inspiracije u frizerskim salonima 2023. godine, pa čak i među onima koji traže novu nijansu kose na društvenim mrežama, a sa druge strane, sama boja kose je zaista vizuelno zadovoljstvo.

Koreni nove boje kose sežu do laneno plave frizure pozne ikone grungea, Kurta Cobaina, i čak se u ovom trenutku smatra jednom od najtoplijih boja kose u Londonu, koja će najverovatnije blistati čak i u jesen u mešanju boja. zdele najtoplijih frizerskih salona britanske prestonice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Hair Bros (@thehairbros)

„Cobain Blonde“ je, bez ikakvog preterivanja, savršena prelazna nijansa za moderan prelazak iz ostatka leta u hladnije mesece. Zoi Irvin, ambasadorka boja i trendova za Matriks, kaže da umesto istaknutih pramenova farbaju kosu u krupnije, zlatno plave pramenove.

Sa paletom toplijih plavih nijansi daju dimenziju kosi, stvarajući gušću i pokretniju iluziju. Stoga je posebno dobar izbor među trendovima ako tražite pravi za tanku kosu. Ako volite grunge stil života ili ako ste stalni obožavatelj i Cobainovog rada i frizure, vredi ozbiljno razmisliti o nijansi boje kose koju takođe vole zvezde. A ako ste zabrinuti zbog njegove svestranosti, ne morate. Frizura Sienne Miller i Cobain-blone boja kose takođe dokazuju da, ako je pravilno stilizovana, ona takođe može savršeno da stoji na elegantnom događaju, čak i ako je podržana ozbiljnom količinom svetlosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Imogen Rose🌹 (@imiirose)

Cobain plava je favorit generacije Z, koja ima tendenciju da daje prednost plavim nijansama u odnosu na suptilnije, osunčane efekte. Ova nijansa je nervoznija i hladnija, ali radi za sve uzraste.

Osim toga, Cobain plava se može koristiti za sve stilove i stilove, a štaviše, zahteva malo „održavanja“. Šta više treba ljupkoj plavuši?

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: heckmannoleg/iStock/Getty Images plus via Getty Images

Nastavite da čitate