1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Boja karmina koja podmlađuje:...

Boja karmina koja podmlađuje: 2 antiage nijanse ruža za usne

30. мај 2023.

| Miljana Momirović
Siguran izbor nijansi uz šminku za zrelu kožu.

Šminka nam je najbolji saveznik da vratimo nekoliko godina unazad. Zbog toga smo tražili i saznali da postoji boja karmina koja podmlađuje.

Ako mudro izaberete nijansu, možete momentalno postići mladalački efekat. U suprotnom, karmin može učiniti da izgledate starije i umorno.

Pogledajte u nastavku tri nijanse koje su siguran izbor.

Boja karmina koja podmlađuje: 2 antiage nijanse ruža za usne

Mnogo faktora utiče na to kako lice izgleda, a jedan od njih je svakako šminka. Pre svega, kada je reč o podlozi za šminku i puderu, vodite računa da se odlučite za blistavu završnicu. Mat izgled može učiniti da izgledate umorno i vizuelno će naglasiti bore.

Da biste dodatno otvorili pogled, uz pomoć korektora koji je nijansu ili dve svetliji od vašeg tena, posvetlite regiju ispod očiju. Ipak, potrudite se da ga dobro izblendate ili da se odlučite za formulu koja se ne uvlači u borice i fine linije u očnoj zoni.

Rumenilo i nežne konture su odličan način da koži dodate svežinu. Prvo osenčite lice bronzerom na najvišim tačkama – uz ivicu kose, pregib oka i tik uz jagodicu. Zatim stopite rumenilo sa bronzerom na vrhovima jagodica. Blago svetlucave završnice će vam pružiti najbolji efekat.

Na kraju, odabir prave nijanse karmina zaokružiće čitavu priču i pružiti vam sveži i zanosan izgled.

Nude-roze nijansa

U karminu koji Katy Perry nosi na ovoj fotografije preovlađuje roze ali ne izgleda napadno zahvaljujući nude baznoj nijansi koja sve balansira. Sjaj pruža dodatnu blistavost i svežinu ovom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Boja karmina koja podmlađuje: Crveno-roze nijansa

Crveni ruž je bezvremenski klasik ali ponekad ga je teško nositi u dnevnim varijantama jer ume da odvuče pažnju sa ostatka šminke. Zbog toga potražite nijansu koja u sebi ima roze nijansu koja će držati vatru pod kontrolom i besprekorno izgledati uz dnevnu šminku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Izvor slike: CentralITAlliance/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate