1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Balajaž za sve tipove...

Balajaž za sve tipove kose: Ideje po uzoru na zvezde sa A liste

12. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ova tehnika ne gubi na popularnosti, a čini nam se s razlogom...

Leto se bliži, ane znamo za vas, ali mi uvek volimo da promenimo boju kose kada vreme postane toplije. Ako tražite sunčanu završnicu na svojim vlasima koja zahteva malo održavanja, onda pozdravite balajaž tehniku.

Balajaž za sve tipove kose

Kada su u pitanju trendovi za kosu, ova tehnika bojenja je već godinama omiljena, zbog toga što prirodno izgleda a lako se održava.

Slavne ličnosti su veliki obožavatelji ove frizure i često su primećene kako ponosno nose ovaj trend na crvenom tepihu. Dakle, ako razmišljate o tome da i sami isprobate ovu tehniku, zašto ne biste pregledali našu galeriju ideja za kosu od samih zvezda sa A liste.

 

Balajaž za sve tipove kose- kratka kosa

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lilyjamesofficial


Kada je u pitanju balajaž, mnogi ljudi misle da morate imati dugu kosu da biste poneli trend. Međutim, to jednostavno nije slučaj. Ovaj stil odgovara i dugim i kratkim frizurama, jer može biti potpuno prilagođen vama. Samo pogledajte u nastavku neke od najboljih inspiracija za balajaž za kratku kosu.

Balajaž za sve tipove kose- duga kosa

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)


Ako imate dužu kosu, onda ćete znati koliko je potrebno truda da bi kosa bila sjajna i negovana. U ovom slučaju, balajaž je savršen način da posvetlite svoje srednje dužine do krajeva, a najbolji deo je da ga morate dopuniti samo svakih nekoliko meseci.

Balajaž za sve tipove kose- kovrdžava kosa

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)


Još jedna sjajna stvar u vezi sa balajažom? Deluje za svaki tip kose, uključujući i kovrdžavu kosu. Svi, od Serene Williams do Beyonse, viđeni su s ovuim hair trendom, i sa sigurnošću se može reći da smo opsednuti.

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: Frazer Harrison / Staff via Getty Entertainment; Kevork Djansezian / Stringervia Getty Entertainment

Nastavite da čitate