1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Beograd je dobio novi...

Beograd je dobio novi cool spot: Svi brendovi urbane mode na jednom mestu!

09. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Bpolar - za one koji žele promenu

Ako ste oduvek želeli da birate outfit koji vas čini drugačijim, od sada imate svoje mesto za kupovinu. Novootvorena Bpolar multi-brand prodavnica je okupila sve urbane brendove na jednom mestu.

Urbana moda u Beogradu: Nova Bpolar prodavnica

U pitanju originalan, jedinstveni koncept enterijera i ponude na elitnoj gradskoj lokaciji u jednom od najlepših krajeva Beograda.


Prodavnica se nalazi u ulici Cara Lazara 10, gde vas čekaju renomirani street-style brendovi među kojima su i Fred Perry, Puma, Converse, New Balance, Dr. Marthens, Napapijri, Saucony Originals…

Bpolar prodavnica
Tako je Beograd dobio autentični “cool spot” gde svaki posetilac može uživo osetiti filozofiju slogana “Mi menjamo.” kojim se potpisuje brend Bpolar.

Kako je bilo na otvaranju možete pogledati u galeriji:

Mi menjamo: Vodič kroz svet urbane mode

Da bi urbana moda postala „vaša stvar“, potrebno je razumeti šta tačno čini izgled „urbanim“. Uzmite u obzir sledeće smernice:

  • Izgled bi trebalo da bude edgy
  • Trebalo bi da bude pomalo etnički obojen
  • Autfit bi morao biti hrabar, ali funkcionalan.

Urbana moda: Kako da dodate oštricu svom autfitu?

Ako je urbana moda stil oblačenja koji vam se dopada, ali niste sigurni kako da ga nosite, pridržavajte se sledećeg pravila. Dovoljno je da vašoj uobičajenoj modnoj kombinaciji, pa makar to bilo i žensko odelo, dodate neki statement komad. Crne martinke uvek su dobro rešenje – menjaju percepciju celog izgleda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bpolar (@bpolar.rs)

Urbana moda: Kao da se igrate sa etničkim elementima?

Drugi sastojak urbane mode za dame je dodavanje „etničkog“ elementa. To je zato što urbana područja obično imaju zdravu imigrantsku i/ili etničku populaciju, a ove različite kulture, i njihovi odgovarajući stilovi oblačenja, polako ali sigurno se utkaju u ukupnu modnu paletu. Postoji nekoliko različitih načina da ugradite ovaj element u svoju svakodnevnu haljinu. Jedan od načina na koji se to može učiniti je nošenje nekoliko ogrlica, različite dužine, istovremeno. Velike minđuše se takođe smatraju veoma urbanim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bpolar (@bpolar.rs)

Urbana moda: Hrabar, ali funkcionalan izgled

Hrabar autfit podrazumeva nošenje odeće koja je upadljiva koliko i funkcionalna. Futuristički dizajn, smeli krojevi, poigravanje bojama, strukturama – trebalo bi da posegnete za bilo kojim od ovih pravila. Ili, najbolje, da pravila u potpunosti zaboravite i da se okrenete svom osećaju i onome što vam se istinski dopada. Jer – promena je cilj, zar ne?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bpolar (@bpolar.rs)

 

Izvor slike: Stefan Daniloviž, Banny/promo