1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Počinje sezona festivala: Pronašli...

Počinje sezona festivala: Pronašli smo najudobniju obuću pogodnu za celodnevno nošenje

30. мај 2024.

| Miljana Momirović
Otkrijte kul kalifornijski vajb.

Topla temperatura vazduha, produženo trajanje dnevne svetlosti i letnje raspoloženje inspirišu na pokret, razigranost i zabavu što nam donose mnogobrojni muzički festivali. Kako bismo ispratili tempo letnjih žurki, koje nekada traju i više sati u nizu, potrebna nam je udobna i prozračna obuća.

Praktične modele nudi kolekcija za proleće i leto globalnog lifestyle brenda UGG® koji je pronašao novu modnu formulu za ovu sezonu: ležernost vešto pomešana sa elementima sportskog stila i kul kalifornijskim vajbom.

ugg ženske patike

UGG ženske patike

U novoj kolekciji brend je predstavio modele koji ne samo da osvajaju svojim praktičnim dizajnom, već i podstiču osećaj slobode i spremnost na istraživanje nepoznatog.

UGG ženske sandale sa debelim đonom

UGG ženske sandale sa debelim đonom

Od kožnih Aubrey sandala, do klasičnih belih patika, svaki komad iz kolekcije za topliji period donosi savršen spoj udobnosti i stila.

UGG aubrey kožne sandale

UGG aubrey kožne sandale

Zatvorene modele odlikuju pažljivo odabrani materijali, dok podesivi kaiševi i elegantni detalji čine UGG sandale idealnim izborom za celodnevno nošenje tokom toplih meseci.

UGG cora kožne sandale

UGG cora kožne sandale

Kolekciju za proleće i leto možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu i Nišu, na onlajn šopu Fashion&Friends, kao i na istoimenoj aplikaciji.