1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Trendi nakit koji svakoj...

Trendi nakit koji svakoj modnoj kombinaciji dodaje stil

11. март 2023.

| Hana Dunđerov
Kakav nakit će biti popularan tokom 2023?

Ako smatrate da je vašem autfitu neophodan samo trendi nakit kako bi bio savršeno stilizovan, vreme je da se upoznate sa svim onim što nova modna sezona donosi u svetu modnih dodataka. Ono što je već sasvim izvesno za 2023. godinu jeste: što unikatniji komad nakita, to bolje!

Trendi nakit sa pista visoke mode

Zanimljivo je napomenuti da nekoliko istaknutih trendova u nakitu koje vidimo kako se pojavljuju za 2023., blisko odražavaju trendove odeće koji su bili popularni na pistama za proleće/leto 2023. Zaista, čini se da motivi srca i 3D cveće ove sezone ulaze u naše kutije za nakit.

1. Personalizacija i inicijali

Možda ćemo se za ovo zahvaljuvati seriji Emili u Parizu, ali personalizovani nakit je neverovatno popularan! Popularni brend Pandora zabeležio je prodaju svojih narukvica sa imenima za čak 42 odsto.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pandora Manacar (@pandoramanacar)

2. Srca i još srca

Videli smo da odeća ukrašena srcem dominira pistama za proleće/leto 2023, ali očigledno je da će ovaj motiv biti jednako popularan i na nakitu. I to nije vezano samo za Dan zaljubljenih ili godišnjice – narukvice sa ovim motivom biće popularne cele godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Charms Company (@charmscompany)

3.  Trendi nakit: Biseri

Kada je u pitanju nakit, biseri bi mogli zvučati kao očigledan trend, ali na proleće 2023. oni se nose – što veći. Na Givanchy pisti za proleće/leto 2023. videli smo modele kako izlaze sa ogromnim minđušama i prstenjem od bisera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EVAN-EVINA.COM (@evanevina)

4. Cveće

Prošle sezone, na pistama za proleće/leto 2023, videli smo reinterpretaciju uobičajenog cvetnog printa. On je osavremenjen 3D cvetovima, rozetama i drugim cvetnim aplikacijama. Apstraktni dizajni i  3d cveće pojavljuju na istaknutom mestu među savremenim brendovima nakita.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bea Bongiasca Jewellery (@beabongiasca)

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: umeshchandra/gettyimages