Sunčane naočare 2023: Najbolji modeli za ultimativni street style look!

14. фебруар 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ogromni okviri i sočiva raznih nijansi, modeli naočara na Nedelji mode u Kopenhagenu za narednu sezonu donose za svakoga ponešto. 

Najbitniji asesoar u svim periodima godine su naočare za sunce koje kroz tamna sočiva raznih nijansi i boja upotpunjuju elegantne i svečane odevne kombinacije, ali i one ležerne i opuštene.

Od najklasičnijih modela do velikih okvira, od futurističih do retro stilova, ovo su lookovi ponovo otkriveni na ulicama Kopenhagena tokom Nedelje mode jese/zima 2023/2024.

Sunčane naočare 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Komolife (@komolife)

Mačkasto

 


Sunčane naočare sa crnim mačkastim okvirima i ton sur sočivima su u stanju da daju prefinjen i zagonetan izgled potpuno crnom izgledu.

 

Dvobojno

 

Dodatak koji upotpunjuje dvobojni izgled koji kombinuje nijanse crne sa onima krem bele su tradicionalne sunčane naočare sa tankim okvirima i sočivima u boji sepije.

Sunčane naočare 2023- futurističko

 

Da biste dali tehnološki efekat prevelikim i monohromatskim izgledima u nijansama maslinastozelene, idealne su crne sunčane naočare sa velikim pravougaonim i zaobljenim okvirima za omekšavanje lica.

Animal print sunčane naočare

 

Sa svojim četvrtastim i širokim okvirima, naočare sa animal printom sa tamnim sočivima su aksesoar koji se nosi sa dugim ili kratkim kaputima od eko kože.

Zeleni detalji

 

Posle tradicionalnih modela koji uključuju klasične ili okrugle okvire, slede zelene sunčane naočare sa tamnim sočivima i okvirima sa providnim efektom, kako bi izgledu dali pikantnost.

Sunčane naočare 2023- monohrom

 

Za kombinovanje sa monohromatskim izgledom koji prati nijanse plave boje, crvene naočare za sunce sa sočivima u boji ton sur ton su dodatak kojem treba težiti da umanjite odevnu kombinaciju.

velike sunčane naočare

 


Pravougaone naočare za sunce su dodatak koji upotpunjuje tamne i oversized look zahvaljujući svom širokom, tamnom okviru i posebnim pojedinačnim sočivima u nijansama boje grejpfruta.

Y2K

 

Za vintage efekat i Y2k stil, zahvaljujući minisuknji i skraćenom džemperu, samo se odlučite za par Y2k naočara za sunce pravougaonog oblika, omekšanih zahvaljujući tankom okviru.

 

 

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: nikkimeel/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Aleksander Kaczmarek/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Georgiy Datsenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images