1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Šorts i sako: Najpopularnija...

Šorts i sako: Najpopularnija modna kombinacija za proleće 2023!

13. март 2023.

| Hana Dunđerov
Kako da stilizujete ovu moćnu kombinaciju?

Ako je nemarna elegancija vaš stil, onda će vas oduševiti modna kombinacija koju su stilisti osmislili za 2023: šorts i sako! I to ne bilo kakav šorts, već klasičan model „na peglu“.

Ova kombinacija, naravno, podležene glavnim stilskim pravilima za proleće 2023. Neophodan vam je predimenzionirani ili boyfriend sako ravnog kroja, sa kopčanjem i klasične bermude u istoj boji. Dužinu šortsa/bermuda prilagodićete prilici, a ako ste u nedoumici oko boje: nude tonovi, magenta ili svetlo siva će biti sasvim dobar izbor.

Odelo sa šortsem, kako u stvari ova kombinacija izgleda, može da se prilagodi gotovo svakoj prilici: od sale za sastanke do partijanja u klubu. Svoj sako i šorts možete nositi uz klasičnu belu  majicu, košulju u nekoj jarkoj boji, korsetom ili majicom na bretele. Ova modna kombinacija može da se nosi i sa štiklama i sa mokasinama i to sa jednakim uspehom.

Šort i sako: Kako nositi najpopularniju modnu kombinaciju ovog proleća?

Uz sako – prsluk

Blejzer bez rukava, odnosno prsluk sako je još jedan trend koji je oduševio trendseterke širom planete. Ukombinaciji sa klasičnim šortsem daje klasičnoj kombinaciji jednu dozu šika i oštrine,

Monohromatski stil i štikle

Gigi Hadid raspametila je ovom jedinstvenom i izuzretno elegantnom kombinacijom u krem boji. Zlatne štikle i zlatna ogrlica razbijaju monotoniju i podižu modnu kombinaciju sa sakoom i šortsem na novi nivo.

Uz duboke čizme

Nude sako i šorts sa belim čizmama ili crna kombinacija sa crvenim čizmama – svejedno je. Ovako stilizovani sako i šorts izgledaju zaista trendovski i čine vas spremnom za svaku noćnu priliku.

Sportska elegancija

Sako i šorts izgledaju fenomenalno čak i kada se nose na patike! Uz  belu basic majicu ili na golo telo – svejedno je.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Andreas Rentz, Pascal Le Segretain/GettyImages

Nastavite da čitate