1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Savršene uskršnje košulje koje...

Savršene uskršnje košulje koje ćete nositi i kasnije

11. април 2023.

| Hana Dunđerov
Jer, one su apsolutni trend sezone...

Uskršnji porodična okupljanja su trenutak radosti i druženja, koji zahteva odgovarajuću odeću – naravno. Najlakše i stilski najbolje rešenje jeste košulja – koja dozlazi u hiljadama stilova, varijacija i savršena je da se njome obogati svaki autfit. Ove godine pred vama je širok izbor: u boji, sa printom, klasične, predimenzionirane, od pamuka ili od plemenitih tkanina kao što je svila. Izaberite uskršnju košulju koju ćete moći da nosite i posle praznika.

Savršene uskršnje košulje

Košulja je savršena kako za neformalne ručkove, tako i za elegantnije proslave i važne prilike. Prilagođava se svakoj vrsti izgleda i idealna je kako u kombinaciji sa farmerkama tako i sa suknjama ili klasičnim pantalonama.

Savršen je odevni predmet za nošenje za Uskrs, jer se može kombinovati sa jaknama i džemperima ako je hladno, a ako je vruće može se nositi sama.

Bilo da je u pitanju svečani ručak ili porodična proslava, hajde da vidimo koje su najlepše košulje koje možete nositi na Uskršnju nedelju.

Cvetna košulja

Cvetni dezen je apsolutno u trendu, a ovakva košulja lako se kombinuje sa pantalonama, farkama i sakoom ili elegantnom suknjom.

Predimenzionirana košulja na pruge

Ako želite da je uklopite u nekonvencionalni stil, odlično izgleda uz farmerke, teksas suknje i patike. Ukoliko želite da je približite nekoj formalnijoj proslavi, nosite je na klasične pantalone i štikle.

Svilena košulja

Ona je prosto klasik. Za iznenađujući efekat, kombinujte je sa kožnom suknjom. Dobro izgleda i uz pantalone, kao i uz pamuk.

Asimetrične košulje

Apsolutno su nezaobilazne ako želite da ostavite utisak. Neka budu deo što jednostavnije kombinacije, one same po sebi plene pažnju.

 

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: elena boltunova, triocean, misuma/gettyimagesplus

Nastavite da čitate