1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Saveti za kupovinu: Zara...

Saveti za kupovinu: Zara online i u prodavnici

02. мај 2024.

| Miljana Momirović
Trikovi od zaposlenih.

Ako kupujete u Zara prodavnici ili online, ovi saveti za kupovinu će vam sasvim sigurno uštedeti vreme i što je još važnije, novac.

Nažalost, Zara još uvek ne nudi opciju kodova za popust ali i dalje možete pronaći najbolju ponudu uz savete koji su u nastavku.

Saveti za kupovinu: Zara

Najbolje vreme za Zara kupovinu

Ako ste ljubitelj odlaska u Zara prodavnice, jutro je najbolje doba za šoping. Sačekajte okvirno vreme doručka kada su nove zalihe izložene i nema gužve u blizini, što znači da ćete uštedeti na čekanju u redu za svlačionicu ili plaćanja.

Kako lakše pretraživati na Zara online?

Ne može se poreći da je Zara online prodavnica vizuelno privlačna zahvaljujući brojnim fotografijama. Međutim, to otežava pretraživanje i samu kupovinu. Ali imamo savet, ukoliko ga još uvek niste otkrili. Ako odete na gornji deo sajta u okviru kategorije, videćete tri ikonice. Kliknite na drugu ili treću opciju i artikli će se pojaviti na uredan i prepoznatljivi način.

Novi i rasprodati artikli

Propustili ste neki artikal? Većina Zara bestselera se često obnavlja, čak i godinu dana kasnije ako su bili izuzetno popularni. Oni se često mogu naći u odeljku Must Haves, na osnovu ponašanja kupaca prilikom kupovine i pretraživanja.

Ako će artikal ubrzo biti dostupan, videćete poruku „uskoro“ sa kovertom pored veličine koja je rasprodata. Kliknite na nju da dodate svoju adresu e-pošte, a zatim ćete biti obavešteni čim bude na stanju.

Zara je takođe počela da dodaje novitete pre nego što se lansiraju, kao neka vrsta zavirivanja, tako da je ovo dobar način da ne propustite nova lansiranja.

Kako pronaći jeftinije artikle u Zara prodavnici?

Očigledno, u Zari se najskuplji artikli nalaze u prvim redovima, sa ciljem da privuku što više kupaca. Dakle, ako želite da prođete jeftine, idete do zadnjeg dela prodavnice. Ovo je često mesto gde ćete pronaći artikle po akcijskim cenama, čak i nakon što je rasprodaja završena.

Izvor slike: Jacob Wackerhausen/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate