1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Retro haljina koju će...

Retro haljina koju će svi nositi na leto!

09. мај 2023.

| Hana Dunđerov
Heklana haljina definitivno osvaja!

Od pista za proleće/leto 2023. do televizijskih ekrana, postalo je sasvim izvesno: heklana retro haljina vraća se na velika vrata. Ovaj trend, neminovno je, viđaćete svuda za vreme toplih dana.

Heklane retro haljine su trenutno posebno popularne, u stvari, pretrage za predmetom su porasle za 50% tokom prošlog meseca. Ako ste u potrazi za heklanom haljinom, spremili smo izbor najboljih retro letnjih haljina koje su trenutno dostupne.

Iako bi sam koncept heklane haljine mogao da prizove viziju haljina koja su suviše zavodljive ili drske za svkodnevno nošenje, činjenica je da su se dizajneri postarali da pred nas, ove 2023. stignu itekako nosive heklane retrohaljine.  Bilo da se radi o haljinama od gustog tkanja, onih postavljenih0 drugim tkaninama, ove godine slobidno možete da krenete u heklanoj haljini u grad.

Retro haljina za kancelariju

Ako birate retro haljinu za kancelariju, čak i ovakvi modeli su dostupni. Tu su midi haljine koje uz blejzer ili bomber jaknu izgledaju savršeno poslovno. Za večernji izlazak, letnje venčanje ili večernji koktel idealne su haljine sa postavom.

Ako tražite heklanu haljinu spremnu za plažu koju ćete nositi preko kupaćih kostima, ne brinite, tu su  modeli koji odišu sedamdesetim godinama prošlog veka.

Najbolja heklana retro haljina

 

Nude maksi haljina

Ova nude haljina, sa gustim tkanjem i floralnom teksturom, idealna je gotovo za svaku priliku. Lako se kombinuje sa blejzerima i baletankama za poslovni izgled ili sa visokim štiklama za večernji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vero Moda Nederland (@veromoda_nl)

Retro haljina sa kragnom

Jedan od najtraženijih modela sezone. Predimenzionirana i sa kragnom, ali krupnog rada zbog čega je neophodno da je koristite kao gornju odeću.

Heklani komplet

Iako ima prizvuk starih vremena, ovaj je komplet toliko prilagođen trendovima 2023. da definitivno niko neće pomisliti da ste se koristili bakinim ormarom. Pogodan za sve prilike!

Pačvork haljina

Baš kao i u svet teksasa, ova davna tehnika našla je svoj put i do heklanih haljina – tačnije, pravo do Nedelje mode.

Retro haljina na pruge

Ovo defitnivno donosi vajb sedamdesetih godina, a pruge nam stižu u toliko modela da možete da birate: sa rukavima za kancelariju, otvorena za grad, providna za plažu…

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: Nuture/iStock/GettyImagesPlus