1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Nova kolekcija Vivienne Westwood...

Nova kolekcija Vivienne Westwood naočara za sunce inspirisana zlatnim pedesetim

03. април 2023.

| Hana Dunđerov
Glamurozne, a eko!

Inspirisana ikonama zlatnog doba Holivuda iz 50-ih i 60-ih, ova kolekcija sunčanih naočara brenda Vivienne Westwood obećava da će nam dati glamurozan izgled dok uživamo u suncu.

 

Naočari za sunce su neophodan dodatak za letnju sezonu. A ove sezone želimo model sa potpisom modne kuće Vivienne Westwood.

Retro-šik i etičke sunčane naočare za proleće

Sun kolecija Vivienne Westeeood namenjena je ljubiteljima originalnih ramova. Ostavite klasične crne naočare za sunce, dobrodošle su samo velike, šarene sunčane naočare sa zatamnjenim staklima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vivienne Westwood (@viviennewestwood)

Svaki model je inspirisan magnetnim šarmom italijanskih glumica iz 50-ih i 60-ih, kao što su Sophia Loren ili Gina Lollobrigida. Rezultati trke? Brend Vivienne Westwood napravio je savršene vintage naočari.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vivienne Westwood (@viviennewestwood)

Najbolji primer je par koji nosi ime „Joanne“: ove velike okrugle naočare za sunce bile su tipične za modu šezdesetih godina. A sada stižu u bledo ružičastoj boji sa posebno debelim i providnim ramom.

Oni koji vole četvrtaste naočari za sunce će više voleti model „Georgia“. Što se tiče kolekcije, materijali korišćeni za izradu svakog okvira su pažljivo odabrani, a ovaj konkretan par napravljen je od 70% organskih sirovina i 40% sertifikovanih recikliranih materijala.

Ljubitelji naočara od kornjačevine mogu se odlučiti za modele „Bridžit“, „Karija“ ili čak „Atlanta“ koje odišu retro-šikom.

 

Izvor vesti: marieclaire.fr