1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. No pants, modni trend...

No pants, modni trend sa kraja devedesetih ponovo osvaja svet

03. децембар 2023.

| Tamara Roksandić
Nesvakidašnji modni trend!

Prošle godine kada je osvanula fotografija Kendal Džener u najkraćem šortsu koji smo imali prilike do tada da vidimo, znali smo da je novi trend pred nama.

I ove zime situacija je ista. No pants su glavni adut dama kada žele da skrenu pažnju i zasene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Preteča ovog modnog trenda bio je Tom Ford dok je radio u Gučiju.

Čak je i u filmu „House of Gucci“ relativno precizno prikazan trenutak kada on uspostavlja pomalo intrigantnu stilsku ideologiju i na pistu izvodi modele koji ne nose pantalone.

Obuća za široke pantalone – Ravni modeli koji uvek dobro pristaju

Jedna od najuticajnijih sestara na svetu, Kendal je sasvim prirodno izazvala lavinu komentara koji su se kretali u pravcu postavljanja pitanja modnih laika da li je no pants trend nova moda neznajući da smo sve to već videli.

Baš poput famozne Balenciaga peškir-suknje. Bilo kako bilo, jedna od najpoznatijih stilistikinja na svetu, Deni Majkl je zaista imala viziju ponovnog uspostavljanja minimalističke ideologije ovog puta u kontekstu što manjeg korišćenja tkanine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by emma chamberlain (@emmachamberlain)

Ubrzo su nas dočekale i kolekcije luksuznih brendova koji su takođe implementirali ovaj komad u svoje linije. „Miu Miu“ se svakako istakao u no pants kategoriji.

Poigravanje sa stilskim preferencijama kada je reč o no pants trendu oslanja se na zimske ideologije i uvođenja hulahopki u stajling.

Patike na pantalone – Dunja Jovanić ih ovako nosi

Na početku su to bili deblji, crni modeli, da bi nam Hejli Biber pokazala da i crne najlon čarape se odlično slažu.

Pomenuta modna kuća je recimo dozvolila i hulahopke u boji, te je kombinovanje bilo u zavisnosti od izabrane kolor koordinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)

Podsećamo da su crvene hulahopke ultimativni trend sezone, pa su samim tim idealni izbor kada je reč o stilizovanju najkraćih šortseva na sceni.

Izvor vesti: Journal

Izvor slike: Instagram