1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Must have prolećne odevne...

Must have prolećne odevne kombinacije za 2023! Ne propustite ih!

10. април 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Trendovi za proleće 2023. verovatno su nas namamili još od kada su predstavljeni na nedeljama mode prošlog septembra. Smele boje, haljine iz snova, uzdržani, ali luksuzni komadi bili su u centru pažnje. Iako je napolju još hladno, možemo početi da planiramo svoju odeću u našim glavama.

Odlučni smo da počnemo da ugrađujemo proleće u naš izgled što je pre moguće — čak i ako to znači dodavanje nekoliko svetlih boja tu i tamo. Ove godine, od suknji do haljina, od krojeva do materijala, sve je na stolu. Haljine koje se lako nose – posebno pletene – su posebno popularne, a maksi suknje su takođe na vrhu lista za kupovinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wiep Boers (@wiepboers)


Prikupili smo neke stilske ideje šta da nosimo ovog proleća. Ove kombinacije se sastoje od samo jednog ili dva dela, koje lako možemo ponovo kreirati i eksperimentisati sa njima.

Prolećne odevne kombinacije za 2023.

Košulja+ farmerke

Savet za stil: farmerke će verovatno biti jedan od naših osnovnih komada u proleće, tako da nikada ne možete pogrešiti sa farmerkama + košuljom. Možemo da ih nosimo uz patike za opušteniji izgled, ili čak uz par cipela za elegantniji look.

Bela majica + teksas suknja

Savet za stil: Mnoge prolećne odevne kombinacije počinju jednostavnom belom majicom. Možemo ga nositi u mnogo različitih varijanti, bilo sportskih ili elegantnijih. Ako vreme dozvoli, možemo je kombinovati sa trendi maksi teksas suknjom i kratkom jaknom.

Kožna jakna + ravne pantalone

Savet za stil: Dobra kožna jakna je verovatno u svakoj garderobi. Samo zato što može biti dodatak mnogim odevnim kombinacijama. Može se nositi sa gotovo bilo čim, od ženstvenih haljina do sada modernih pantalona ravnih nogavica.

Letnja haljina + teksas jakna

Stilski savet: Od kada su se pojavili prvi zraci sunca, sanjamo leto i toplinu. U tome pomažu naše lagane letnje haljine koje smo odmah izvadili iz dubine ormana. Dok čekamo da se stvarno zagreje, upotpunite look teksas jaknom.

Farmerke +teksas

Savet za stil: Pantalone i jakne od različitih teksas materijala su sastavni deo svake garderobe. Jedno od najefikasnijih prolećnih parova je jednostavna kombinacija teksasa.

Prugasti džemper + farmerke 

Savet za stil: Džemperi na ukrštene pruge su jedan od najpopularnijih odevnih predmeta već nekoliko meseci. Za sada ih ne vredi stavljati u zadnji deo ormana, jer ih možete dodati u laganu majicu, farmerke i mokasine kako biste postigli izuzetno moderan ukupni efekat.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Frazer Harrison / Staff via Getty Entertainment; Kirstin Sinclair / Stringer via Getty Entertainment; Roy Rochlin / Stringer via Getty Entertainment

Nastavite da čitate