1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kupaći kostimi sa otvorenim...

Kupaći kostimi sa otvorenim leđima su hit ovog leta!

08. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ovaj model kupaćeg će i te kako biti relevantan tokom letnjih meseci.

Kada su u pitanju kupaći kostimi, većina žena automatski bira klasičan bikini kada želi da pokaže malo više kože.

Ali generalno, popularnost kupaćih kostima i eksplozija stila doneli su nam toliko opcija. A jedan od modela koji se penje na lestvici popularnosti jeste kupaći kostim otvorenih leđa.

Kupaći kostimi sa otvorenim leđima

Ovi kupaći kostimi postali su popularni krajem 20. veka zbog krucijalnih promena- pojave rastegljivog materijala i prihvatanja ženskog tela i prava da pokažu malo više kože. I dok su bikiniji eksplodirali u popularnosti, jednodelni kupaći kostimi su takođe postali omiljeni izbor.

Dizajneri su saglasni da ovakvi modeli pokazuju sasvim dovoljno kože, a da ništa nije ni preterano ni vulgarno. Samim tim, dosta se prepušta i mašti.

Kupaći kostimi sa otvorenim leđima i kako ih

nositi?

Između plivanja, trčanja i igranja odbojke na pesku, raznolikost aktivnosti utiče i na izbor kupaćeg kostima. Ovakav kupaći obavlja zadatak samo donekle. Stoga, imajte na umu da što je izrez na leđima veći, manja je podrška napred.

Bolje je svakako investirati u kvalitetniji kupaći koji će trajati sezonama. Materijal bi trebalo da bude otporan i ne naročito tanak.

Što se tiče pristajanja, kostim visokog kvaliteta sa niskim leđima, bretele bi trebalo da bezbedno stoje na vašim ramenima, ali ne bi trebalo da se urezuju u vašu kožu.

Ali bez obzira na to koliko je kvalitetan vaš kupaći kostim, njegov vek trajanja zavisi i od toga koliko se dobro brinete o njemu. Uvek je bolje posle kupanja samo isprati vodom i ostaviti da se osuši. Ovo je bolje za naše okruženje i dugovečnost bilo kog kupaćeg kostima.

A koji modeli će biti relevantni, saznajte u nastavku.

Klasičan crni kupaći kostim sa otvorenim leđima

Kupaći kostim sa otvorenim leđima i dubljim

dekolteom

Kupaći kostim sa otvorenim leđima i unkarsnim

bretelama

Kupaći kostim sa otvorenim leđima i prorezom sa

strane

Kupaći kostim sa otvorenim leđima i dugim

rukavima

Kupaći kostim sa otvorenim leđima i neobičnim

detaljima

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: CentralITAlliance/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; sirawit99/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate