1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Košulja na pruge: 10...

Košulja na pruge: 10 modernih načina da ih nosite

25. фебруар 2023.

| Jovana Jevtić
Bilo da je vezana oko struka, napola uvučena u suknju ili pantalone, spuštena na ramenima, u svakoj situaciji košulja na pruge je dobar i moderan izbor.

Nekada smatrana uniformor i radnom odećom, prugasta košulja je u današnje vreme must have kada su u pitanju smele stilske kombinacije. Bilo da je nosite ispod blejzera ili preko plisiranih pantalona, ona je uvek tu da uveliča vaš izgled, da pokaže da imate stila, a ipak da bude svečana i elegantna.

Kada govorimo o poslovnom stilu, košulja je uvek dobra odluka. Bilo da je vezana oko struka, napola uvučena u suknju ili pantalone, spuštena na ramenima, u svakoj situaciji košulja na pruge je dobar i moderan izbor.

10 načina kako nositi košulje na pruge

Kragna treba da bude podignuta, manžetne otvorene i prva dugmad nemarno otkopčana. Ovo možda zvuči previše opušteno, ali košulja na pruge unosi eleganciju u svaki izgled. Dobro se slaže uz najjednostavniji teksas, ali i uz elegantan blejzer. Međutim, kako ne biste pravili greške, potrebno je da znate da nisu sve prugaste košulje iste. Bela košulja sa plavim prugama predstavlja jednu ležernu kombinaciju, dok sa druge strane raznobojna prugasta košulja ima moć da vas stavi u centar pažnje.

Prugasta košulja preko rolke

Zajedno sa crnim blejzerom, crno-bela prugasta košulja je odličan izbor za poslovnu kombinaciju. Obučena preko rolke, ova košulja ostavlja utisak ležernosti i elegancije, a u isto vreme, veoma je praktična. Ne zaboravite da je slojevito oblačenje preporučljivo na proleće!

Košulje podvrnutih rukava

Modni trik sa podvrnutim rukavima je odličan način da vašoj elegantnoj kombinaciji date malo oduška. Podrvnuti rukavi su detalj koji vaš autfit ne čini monotonim, već razigranim!

Košulja na pruge sa belim detaljima

Kao što je već rečeno, košulja na pruge dobro se kombinuje sa blejzerima. Pogledajte kako izgleda kombinovanje prugaste košulje sa belim blejzerom.

Satenska prugasta košulja

Saten je ponovo vrlo popularan materijal. Satenska prugasta košulja ostavlja utisak opuštenosti i dobrog stila. Može se kombinovati u kompletu sa suknjom ili pantalonama u istom dezenu ili u kombinaciji sa jednostavnim komadima poput crnih pantalona.

Bela košulja na pruge

Bela košulja na pruge je prvi korak da izgledate savršeno u svečanoj prilici.

 Prugasta košulja ispod trikotaže

Ne budite bojažljivi prilikom kombinovanja.

Pruge i kaiš

Ukoliko ste se pitali kako da postignete da u isto vreme delujete i mladalački i ozbiljno, upotpunite svoj stil elegantnom prugastom košuljom koju ćete zatim oblikovazi kaišem.

Košulja ili pidžama?

Viđali ste poznate ličnosti i influenserke kako nose prugaste komplete koji podsećaju na pidžame i pitali ste se koliko hrabrosti je potrebno za ovako smelu kombinaciju? Isprobajte je sami i videćete koliko pozitivnih komentara ćete privući.

Crno-bela košulja i farmerke

Spoj udobnosti i ležernosti sa elegancijom. Izuzetno otmena i opuštena kombinacija u kojoj možete obavljati svoje svakodnevne obaveze.

Prugasta košulja koja se nazire ispod mnogo slojeva

Možda vam se čini da će delovati neprimetno, ali ova košulja na pruge koju možemo videti ispod brojnih slojeva odeće zapravo je začinila ceo autfit.

Da li vam se sviđaju naši primeri kako se nosi košulja na pruge? Budite smeli i osmislite kombinaciju u kojoj ćete zablistati.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Elena Boltunova/GettyImagesPlus nicoletaionescu/GettyImagesPlus Deagreez/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate