1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi duge haljine...

Kako nositi duge haljine ovog leta?

04. јул 2023.

| Snežana Vranić
Iskombinujte omiljenu dugu haljinu sa modnim dodacima i uživajte u letu.

Duge haljine su veoma elegantne i zbog toga su često one omiljeni komadi garderobe damama. Međutim, kako nositi duge haljine ovog leta?

Kako nositi duge haljine ove letnje sezone?

Duga haljina je komad garderobe koji se uglavnom nosi u svečanim prilikama, ali je prisutna u svim godišnjim dobima. Ovakve haljine privlače pažnju same po sebi, a ukoliko im dodate zanimljive dodatke, sigurno ćete zablistati. Evo kako da ih nosite ovog leta.

Duga haljina sa modnim dodacima

Slamnati šeširi, kačketi, ravne sandale ili štikle, razne tašne i zanimljiv nakit. Sve ovo se savršeno uklapa sa dugim haljinama u letnjima danima. Ukoliko volite raskošne dodatke, birajte jednobojnu haljinu neutralnih tonova (belu, bež ili boje kože).  Ukoliko se odlučite za jače boje, onda minimizirajte količinu modnih dodataka kako ne biste bili previše šareni.

Duge haljine sa garderobom ispod haljine

Ovo je nepokolebljivi fenomen iz 1990-ih. Duga maksi ili slip haljina koja se često nosi sa majicom ili džemperom ispod za sportski dodir ili veću udobnost su svakako nešto što ne izlazi iz mode. Možete kombinovati haljinu i sa dve boje koje stvaraju kontrast između gornjeg dela i haljine.

Kako nositi duge haljine koje su providne?

Providne haljine su definitivno nešto što osvaja modni svet. Dugom providnom haljinom otkrivamo malo kože, ali je ideja da se ide ka sofisticiranom izgledu.Zbog njene providnosti, veoma je važno da obučete donji veš iste boje. Za seksi izgled, najbolje je obući grudnjak sa trouglastim korpama i tange, dok za ležerniji izgled možete obući ženske bokserice ili gaćice sa visokim strukom u koombinaciji sa bralette grudnjakom.

Svečane duge haljine

Duge haljine su zaista nekad vredne pojavljivanju na crvenom tepihu. Iako ponekad jeste tačno da je manje više, uzdržanost u modi nije uvek poželjna. Odaberite lepršave haljine ili šljokičaste haljine. Možete je ukombinovati i sa čizmama  i kožnom jaknom.  Ako želite da izgledate kao filmska zvezda, napravite punđu, odaberite niz zlatnih narukvica, blistavu tašnu i zablistajte.

Haljine sa dubokim dekolteom

Duga bela haljina sa kragnom

Srebrna šljokičasta haljina

Duga čipkana haljina

Kako nositi duge haljine sa resama?

Haljina sa animal printom

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Graham Denholm / Stringer/GettyImagesEntertainment, Ilya S. Savenok / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate