1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi cvetne haljine...

Kako nositi cvetne haljine ovog proleća?

04. март 2023.

| Hana Dunđerov
Floralna haljina osvojila je piste - ne oklevajte!

Za izlazak u topli prolećni dan, cvetna haljina je idealna! Providni šifon, čipka, tanki volani…Cvetna haljina je apsolutni favorit!

Cvetne haljine ovog proleća, moći ćete da uklapate i u pop stil, podjednako lako kao i u romantični. Lagana čipka i svileni muslin ili detalji sa volanima biće idealni za romantične autfite, dok će samo jedna denim jakna biti dovoljna da ih usmeri u oštrijem pravcu.

Kakvi modeli cvetnih haljina će se nositi na proleće 2023?

Neophodan deo garderobe za proleće – leto, cvetna haljina ove sezone bazira se na krupnim, ponovljenim motivima. Izbegavajte tapiserije sitnog poljskog cveća, birajte upečatljive dezene koji se ponavljaju  u beskonačnost. Što se tiče strukture, s obzirom na to da nam trend nameće maksi haljinu kao apsolutni imerativ,držite se jednostavnih modela. Uz toliko floralnih printova i boja, nisu potrebni još i komplikovani krojevi.

Kako se nosi cvetna haljina ovog proleća?

 

Kako god poželie! Ono što jeste neizbežno su velika kožna tašna jednostavnog oblika i cipele ili sandale sa potpeticom. Kada je jakna u pitanju sasvim je otvoreno da izaberete denim, bajkerkor model ili čak beli bomber. Street style influenserke ponose se kombinacijom Converse patika, cvetne haljine i avijatičarske jakne.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paula | Fashion & Inspo (@mycodeofstyle)

Cvetna haljina sa modne piste: Predlozi najpopularnijih dizajnera

 

Modne revije u Parizu, Londonu i Njujorku, prošle jeseni, dokazale su da će cvetna haljina biti favorit sezone proleće – leto 2023. Evo kakve su modele osmislile najveće modne kuće.

Cvetna haljina sa volanima by Edem

Krupni cvetni motivi –  Carolina Herrera

Cvetne haljine sa tamnom pozadion –  Dior

Romantična haljina – Elie Saab

Tropski print – Oscar de La Renta

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Philip Faraone, TheoWargo, Pascal Le Segretain,/Staff/GettyImages