1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Italijanski brend SUN68 napokon...

Italijanski brend SUN68 napokon u Srbiji!

01. септембар 2023.

| Hana Dunđerov
Omiljeni italijanski brend napokon u Beogradu!

Volite Italiju, casual i street style? Odlične vesti! SUN68, izuzetno popularan italijanski brend, napokon stiže u Srbiju!

SUN68 je italijanski brend ležerne odeće i obuće, posvećen dizajniranju modnih komada sa posebnom pažnjom na detalje i istraživanje materijala. Ovaj novi brend jasno ruši tradicionalna modna pravila i pravi svakodnevne obične kombinacije za sasvim neobične modne ukuse.

SUN68 je nastao 2005. godine i u modni svet ušao na mala vrata, kreirajući liniju proizvoda koji su se isticali svojom beskompromisnom estetikom i originalnim dizajnom. Vrlo brzo stekao je popularnost u Italiji, prestonici svetske mode.

Po čemu je ovaj italijanski brend SUN68 tako poseban?

Osim što se probio u zemlji koja je kolevka mode? SUN 68 je osvojio Evropljane odnosom cena – kvalitet. Jer, ovaj novi brend je idealna prilika da kupite kvalitetne patike po normalnoj ceni.

Kome je namenjen SUN68 stil?

Svakome ko želi da izgleda jedinstveno i moderno, a mu pritom bude udobno! Odeća i obuća ovog brenda je prepoznatljiva kao i njihov logo ∆X. Delta kao konstanta i X kao diferencijal. Prepoznatljiva po jednostavnosti.

 

Gde naći SUN 68 u Srbiji?

Odgovor je jednostavan – u sedištu urbane mode, multibrend prodavnici BPolar u Cara Lazara 10 u Beogradu. Ili na njihovom sajtu bpolar.rs

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bpolar (@bpolar.rs)

 

 

Izvor slike: Bpolar, promo