1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Francuski stil oblačenja 2024....

Francuski stil oblačenja 2024. – formula za letnju raskoš

14. јун 2024.

| Miljana Momirović
Parižanke znaju šta rade.

Popularna estetika Francuskinja bez napora postiže skupoceni izgled. Francuski stil oblačenja nije ništa manje od luksuza ali sa stilom.

Cottagecore trend je sve popularniji, tomato girl dominira još od prošlog leta i naravno, nenametljivi tihi luksuz. Ipak, francuski stil oblačenja prevazilazi sve trendove jer je bezvremenski, a nije ga teško ponoviti.

Šta je francuski stil oblačenja?

Pa, šta je to francuski stil oblačenja? Čitava inspiracija potiče iz pomalo seoskog stila koja je zaokupljena elegancijom i potrebom žena da izgledaju uglađeno i skupo. Takva estetika je prirodnija i slobodnija, a udobnost i praktični modni komadi su ključni. Čipka i karneri su takođe obeležje ovog stila koji izgledu pruža ženstveni osećaj. Modni stil Francuskinja kombinuje elegantne detalje, lagane tkanine i rustične aksesoare koji su stvoreni za letnje odevne kombinacije.

Kako stilizovati francuski stil oblačenja?

Kada je reč o aksesoarima, marama ili bandana su gotovo neophodni tokom letnjih meseci. Elsa Hosk se odlučila za monohromatski stil u beloj boji uz majicu i pantalone širokog kroja. Čipka doprinosi rustičnom izgledu, dok kožna torba unosi u stajling praktičan, a ipak stilski završni dodir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

I dok se ova letnja odevna kombinacija definitivno uklapa u izgled seoske devojke sa juga Francuske, to ne znači da ne možete da unesete stil i u svoj gradski izgled. Ovde Leandra Medine bez napora povezuje i jedno i drugo, uparujući bogat plavi teksas sa tipičnim aksesoarima kada je u pitanju francuski stil oblačenja: marama i pletena torba. Efekat? Ležerni ali prefinjeni stajling koji je kao stvoren za sunčane dane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leandra Medine Cohen (@leandramcohen)

Modna kapsula Francuskinja

Dakle, sada znate formule za francuski stil oblačenja, možete pripremiti modnu kapsulu po ugledu na Parižanke.

  • marama za glavu
  • bluza sa čipkom
  • pamučna suknja
  • haljina sa karnerima
  • pletena torba
  • ravne sandale

Kombinacijom osnovnih komada postiže se bezbroj različitih stajlinga koji su karakteristični za ove otmene devojke.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate