1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Dvostruki dekolte: Da li...

Dvostruki dekolte: Da li se vraća trend iz 2000-ih?

14. јун 2023.

| Snežana Vranić
Ovaj trend je bio popularan početkom milenijuma, a sada ga sve češće nose i poznate zvezde.

Dvostruki dekolte je neobičan trend koji je na nekoliko godina pao u zaborav. Međutim, danas se sve više poznatih zvezda vraća ovom trendu i polako postaje sve popularniji.

Dvostruki dekolte je sve popularniji

Trend dvostrukog dekoltea podrazumeva da ispod haljine ili bilo kog gornjeg dela, viri grudnjak i na taj način se postiže dvostruki dekolte. Poslednjih dana vidimo povratak ovog trenda na crvenom tepihu, ali i na modnim pistama. Da je ovaj trend bio popularan 2000-ih vidimo iz poznatog filma „Mean Girls“ kada ga je u filmu nosila Lindsay Lohan. Ovaj autfit je ostao upamćen koji jedan od najboljih filmskih kostima tog vremena.

Dvostruki dekolte na poznatim zvezdama

U vrlo kratkom roku, veliki broj zvezda se pojavljuje sa dvostrukim dekolteom. Jedna od njih je bila i Scarlett Johansson (Skarlet Džohanson) koja se sa ovakvim dekolteom pojavila na Kanskom festivalu. Ona je obukla pastelno roze haljinu sa belim grudnjakom ispod. I njen celokupan izgled je bio savršen.

Još jedna dama se u Kanu pojavila sa sličnom haljinom. Naime, Sydney Sweeney (Sidni Svini)je viđena kako izlazi iz hotela u pastelno plavoj haljini sa grudnjakom iste boje. Fotografija glumice je odmah postala viralna, upravo zbog njenog modnog odabira.

Poznata manekenka Rosie Huntington-Whiteley (Rozi Hantington Vajtli)  se takođe odlučila za ovakav dekolte u nešto elegantnijem izdanju zahvaljujući grudnjaku sa kristalima. Svakako da je haljina sa naborima bila veoma svečana, a nakit, šminka i frizura su upotpunila njen izgled, pa je manekenka izgledala kao prava diva.

Dakle, ovakav trend je zaista veoma zanimljiv i može da izgleda veoma otmeno. Izaberite svoj omiljeni brus i uklopite ga sa idealnom haljinom. Pravo je vreme da izgledate poput holivduskih zvezda.

Izvor vesti: www.marieclaire.perfil.com

Izvor slike: Andreas Rentz / Staff / GettyImagesEntertainment, Vittorio Zunino Celotto / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate