1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Camper letnja kolekcija: Istraži...

Camper letnja kolekcija: Istraži 8 udobnih modela sandala za leto

08. јул 2024.

| Miljana Momirović
Modeli koji dominiraju ove sezone.

Španski brend Camper je u svojoj skoro 150 godina dugoj istoriji od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki, izrastao u planetarno popularni brend obuće.

Nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora jedan je od aduta ovog poznatog modnog brenda, spajajući inovativan način proizvodnje i upečatljiv dizajn.

Tradicija utemeljena u četiri generacije jedne porodice kreira autentične modele koji imaju za cilj da skrenu pažnju na lepotu običnog i izvanrednog fokusirajući se na estetiku i siluete.

Svaki komad kolekcije za leto pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu od kojeg su izrađene, Camper sandale predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom, kao i sa urbanom odevnom kombinacijom.

CAMPER sandale

Ljubičaste sandale Crvene sandale Oruga Up sandale Plave sandale Braon sandale Crne sandale Tasha sandale Bele sandale

Otvorena obuća je neizostavni komad kada je u pitanju moda za toplije dane, ali je pravi izazov pronaći modele koji se lako uklapaju u različite stilove i osvajaju svojom udobnošću, te su pogodni za nošenje od jutra do večeri.

Savršene komade pronašli smo u letnjoj Camper kolekciji, dok su nam se kao favoriti izdvojili modeli sa chunky đonom, sandale sa XL ExtraLight® Organix™ đonom, kao i kožni komadi sa EVA đonom.

Vaše Camper favorite potražite u Camper radnji u Galeriji, kao i u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, fashionandfriends onlajn šopu, i na istoimenoj šoping aplikaciji.

Nastavite da čitate