Bvlgari sat koji kreira Lisa iz BLACKPINK-a

20. јануар 2023.

| Jovana Jevtić
Ovaj Bvlgari sat će biti dostupan u ograničenoj seriji i pridružiće se dugoj listi izuzetnih modnih detalja ove poznate italijanske modne kuće. 

Bvlgari predstavlja najnoviju kreaiciju sata koja je realizovana u saradnji sa Lisom iz muzičke grupe BLACKPINK. Ovaj Bvlgari sat dostupan je u ograničenoj seriji i pridružiće se dugoj listi izuzetnih modnih detalja ove poznate italijanske modne kuće.

U 2020. godini umetnica BLACKPINK-a postaje Bvlgari ambasadorka. Uz velike uspehe u muzici, Lisa se bacila i u modne vode. Njeno lice sada se pojavljuje u Bvlgari kampanjama. Osim Bvlgarija, Lisa je saradnju ostvarila i sa modnom kućom Celine. Ovoga puta, ona dobija ulogu kreatora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Lisa redizajnira kultni Bvlgari sat

Bvlgari i Lisa sarađuju na novom izdanju kultnog sata BVLGARI BVLGARI. U pitanju je ručni sat koji je ova modna kuća izbacila 1975. godine. Ono po čemu prepoznatljiv je oreol obeležen dvostrukim natpisom imena ove velike modne kuće iz Rima. Sat odaje uredan utisak. Narukvica je napravljena od nerđajućeg čelika, a brojčanik dobija nove boje sa smenom godišnjih doba.

Lisa iz BLACKPINK ženske muzičke grupe dobila je poziv da dizajnira novu verziju sata. Prihatila je to i izrazila želju da ga kreira u svom stilu.

BVLGARI BVLGARI X LISA ima okvir od osamnaestokaratnog ružičastog zlata. Oko brojčanika koji je u duginim bojama postavljeni su dijamanti. Sat je dobio svetlucavi i šaren izgled koji se odlično slaže uz Lisinu ličnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Može se reći da niko nije kompetentniji od nje da ovaj posao redizajniranja čuvenog sata učini tako šik kao ona. Ovaj Bulgari sat nastao u saradnju sa Lisom iz BLACKPINK-a vrlo je elegantan.  BVLGARI BVLGARI X LISA savršeno se uklapa uz odevne kombinacija, kako za dnevnu, tako i za noćnu varijantu. Može biti izvanredan dodatak za ozbiljan poslovni izgled, na primer uz belu košulju i pantalone. Druga kombinacija sa kojom bi se ovaj sat savršeno kombinovao jeste srebrna slip haljina uz sandale sa potpeticom.

BVLGARI BVLGARI X LISA proizvodi se u Švajcarskoj, a dostupan je u dve veličine. Veći ima prečnik od 33mm, dok je manja verzija prečnika 23mm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Na poleđini nalazi se cvet runolista, cveta koji je veoma redak i zaštičen. Takođe, na poleđini može se videti slovo L koje je poznata Liza iskoristila kako bi ostavila svoj trag na ovom čuvenom satu. Sat je dostupan na bvlgari.com.

 

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Marc Piasecki / Stringer/Getty Images Entertainment