1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Potpuno suprotnost Barbiecoreu: Ovo...

Potpuno suprotnost Barbiecoreu: Ovo je boja sezone prema Kate Middleton

29. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Iako se učinilo da je pink zavladala svetom, vojvotkinja je sve preokrenula!

Ne može se poreći da je ružičasta boja praktično neizbežna u ovom trenutku. Od Barbi turneje Margot Robbie do skoro svake objave na društvenim mrežama, živahna nijansa postala je sveprisutna u svim krajevima interneta i modne industrije.

Od poznatih ličnosti do uticajnih i generalnih modnih entuzijasta, mnogi izjavljuju da je ružičasta nijansa letnje sezone. Mada ako pogledate garderobu princeze od Velsa, čini se da Kate  ima druge ideje.

Boja letnje sezone

Od prvog reda na Vimbldonu do vožnje kočijom u Trooping The Color, princeza od Velsa je dokazala da se ove sezone zalaže za jednu nijansu, i (upozorenje na spojler!) nije roze.

Zaista, zelena je postala kraljevska omiljena za leto 2023. godine , a princeza Kate je nosila tu boju u nekoliko specijalnih prilika tokom poslednjih nekoliko meseci.

Princeza od Velsa nosila je ne jedan, već dva zelena izgleda dok je bila na Vimbldonu. Za 13. dan teniskog turnira, nosila je midi haljinu sa kaišem zelene boje od zelene boje dizajnera Self Portrait, dok se 14. dana kraljevska porodica odlučila za smaragdno zelenu haljinu sa kapom od Rolanda Moureta . (U obe prilike, princeza Kejt je uparila svoje haljine uz Gianvito Rossi štikle.)

Princeza Kate je ove godine imala ukupno tri pojavljivanja na Vimbldonu i svaki put je zanimljivo nosila zelenu boju. Ranije na turniru, drugog dana, kraljevska porodica je nosila zeleni sako i belu suknju, što su mnogi pripisali kao omaž princezi Diani.

Naravno, izuzetno je očigledno da je zelena boja koju Princeza od Velsa trenutno favorizuje, jer se čak pojavljuje i preko njene ležernije odeće. (Primer: prošlog meseca primećena je u košulja- haljini tokom posete dečijem centru Riversly Park u Nunitonu, Engleska).

Od pastelnih iteracija do zasićenih nijansi, princeza od Velsa je izjavila da je zelena u ovom trenutku veoma popularna, i ne možemo se više složiti.

Ako osećate umor od Barbiecore svetla, onda bi ova nijansa mogla biti savršen protivotrov!

 

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: Julian Finney / Staff via Getty Entertainment; WPA Pool / Pool via Getty Entertainment

Nastavite da čitate