1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Balletcore- Trend koji će...

Balletcore- Trend koji će diktirati modu u 2023!

10. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Balerina cipele su samo jedan od mnogih popularnih modnih komada balletcore trenda.

Sportski, ali prefinjen, udoban i ženstven, balletcore  je veliki favorit 2023. godine i činis e da nema ni traga slabosti.

Trend , izvučen iz sveta baleta, graciozan je kontrapunkt stvarnosti, u kojoj je u redu biti čvrst – možda je upravo zbog toga popularan.

Balletcore trend

Definišući elementi balerina stila, kao što su baletske cipele i ​​haljine, prelepo se mešaju sa sportskim sportom, a na nama je koju stranu trenda ćemo istaći.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jambunnidolly (@jambunnidolly)


Graciozan, romantičan trend, ruku pod ruku sa milenijumskim boemizmom Carrie Bradsho, pokazuje način oblačenja, opremljen osnovnim komadima kao što su suknja od tila, baletanke, lagani kardigani i čarape sa grejačima.

Popularni su prozirni slojevi i nabori, pastelne boje, ali ružičasta i bela . Ipak, crna i mnoge druge intenzivne nijanse takođe se mogu uključiti u balletcore, koji sve pokazuju različite strane trenda.

Štaviše, neozbiljnu odeću treba kombinovati sa elegantnijim komadima, na primer, jaknom od veštačke kože, jaknom od platna, pletenim komadima. Nema govora o preterivanju sa izgledom balerine.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Vittorio Zunino Celotto / Staff via Getty Entertainment; Pascal Le Segretain / Staff via Getty Entertainment; Kristian Dowling / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate