1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Tuga: Preminula majka Lene...

Tuga: Preminula majka Lene Kovačević

03. јануар 2024.

| Stana Luković
Majka Lene Kovačević preminula je posle duge borbe sa teškom bolešću

Preminula je majka Lene Kovačevići supruga legendarnog Dušana Kovačevića, Nada.

Tužne vesti potvrdila je džez pevačica pre nekoliko minuta objavivši na svom profilu na  Instagramu poslednje reči upućene majci.

Anđele moj.. anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život.

Praznični dom Lene Kovačević kao iz bajke – Spoj luksuza i novogodišnjeg duha

Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst.

Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba… Bila si i u tome blagodarna.Nasmejana.

Zaslužila si Svetlost. Mamice… – napisala je Lena.

Majka Lene Kovačević, za razliku od supruga i ćerke, odabrala poziv koji nije vezan za umetnost.

Ona je, naime, bila advokat, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

Nedavno smo imali prilike da gledamo Lenu Kovačević u filmskom ostvarenju njenog oca „Nije loše biti čovek“, koji je posvećen upravo njenoj majci.

„Film smo posvetili njoj.Ona, nažalost, nije mogla da dođe na premijeru, jer se bori sa nečim, ima neverovatno iskušenje u smislu bolesti.

To je nas kao porodicu osnažilo u tome da joj našom ljubavlju pokažemo koliko je volimo“, rekla je Lena.

Izvor slike: ATA Images