1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Retke fotografije Rihanninog sina:...

Retke fotografije Rihanninog sina: A$AP Rocky oduševio fanove na Instagramu!

20. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Evo kako je reper proslavio Dan očeva.

A$AP Rocky je pre dva dana proslavio drugi po redu Dan očeva, a sve je upriličio nizom fotografija na svom Instagram nalogu. Ovo je bio i redak slučaj da vidimo njegovog i Rihanninog sina RZA koji puni 13. meseci.

Retke fotografije Rihanninog sina

„Svaki dan je Dan očeva“, napisao je reper, a na fotografijama se vidi kako RZA, tako i Rihanna i njen trudnički stomačić.

Rihanna nije ostala imuna na ovu objavu, pa je prokomentarisala: „Mayers momci su ukrali moje srce! Srećan Dan očekva štreberu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)


U ferburaru, nekoliko dana pošto je objavila da je po drugi put trudna, Rihanna je za britanski Vogue komentarisala njen porodični život sa A$AP Rockyjem.

„Sa bebom smo najbolji prijatelji. Na istoj smo talasnoj dužini kada je vaspitanje u pitanju, ali mi smo uvek imali takav odnos. Sve se menja kada dobiješ bebu i mogu slobodno da kažem da smo Rocky i ja postali još bliskiji“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Isto tako, RiRi je prokomentarisala i Rockyjev odnos s sinom. „Ja sam po strani kada su njih dvoje zajedno. Bukvalno sam devojka koja bezuspešno pokušava da uđe u klub za dečake. RZA je opsednut svojim ocem. A ja sam u fazonu: ‘Ko se ovde porađao? Šta se dešava?'“.

 

 

Izvor slike: Mike Coppola / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate