1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Mama David Beckhama izgleda...

Mama David Beckhama izgleda baš kao princeza Diana

28. јун 2023.

| Ranka Bulatović
David Beckham čestitao je mami rođendan uz zajedničku fotografiju iz mlađih dana i zbunio fanove koji su pomislili da se u stvari slikao sa Lady Dianom 

„Srećan rođendan mama, nadam se da ćeš imati najlepši dan. Svi te mnogo volimo ❤ Lepa frizura i trenerka od velura 😂“ – ovim rečima je juče David Beckham pozdravio svoju majku Sandru.

Bivša fudbalska zvezda je za tu priliku prelistala porodični foto-album i na Instagram čestitku dodala još neviđenu fotografiju. Na slici snimljenoj osamdesetih, mali David Beckham pozira pored majke u garderobi. Plavokosi, nasmejani dečak je u duksu Manchester Uniteda, njegova majka u sivoj trenerci od velura, košulji s naboranom kragnom i prevelikoj kožnoj jakni. Kosa joj je raščupana i uvijena u skladu s tadašnjim trendom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Fanovi nisu mogli da veruju svojim očima, odeljak za komentare je bio preplavljen ovakvim i sličnim komentarima: „Vau, mislio sam da je princeza Diana“, napisao je jedan od njih, „Sranje, TAKO liči na princezu Dianu!!! ! A i isti su horoskopski znak (rak)!!!“ dodao još jedan. (Lady Diana rođena je 1. jula, samo pet dana posle Sandre Beckham – prim. aut.)

Naravno, nije izostala ni supruga 48-godišnjeg David Beckhama, Victoria, koja je prokomentarisala „Volimo te Sandra“. Inače, pozdrav na Instagramu je gotovo tradicija za Beckhamove. David je u aprilu objavio i staru fotografiju svoje supruge koja slavi 49. rođendan.

Po našem mišljenju, sličnost je jasna i nema sumnje da je Sandra od svog frizera tada tražila frizuru princeze Diane – kao što je tada uradilo pola sveta. Kao najfotografisanija žena svog vremena, Lady Diana imala je ogroman uticaj ne samo na lepotu, već i na modne trendove. Setite se samo biciklističkih helanki ili  osvetničke haljine.

Izvor slike: Clive Brunskill/Getty Images Sport