1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Tri generacije žena Klum:...

Tri generacije žena Klum: Heidi blista između majke i ćerke

13. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Slika govori više od reči!

Kažu da slika vredi više od reči, a najnovija slika Heidi Klum onda govori o važnosti porodice. I to porodice sa odličnim genima, jer majka i ćerka Heidi Klum, baš kao i supermodel, izgledaju fenomenalno!

Heidi Klum podelila je sa fanovima slatku fotografiju na kojoj se vide tri generacije plavokosih i prelepih žena: ona, baka Erna Klum i ćerka Leni Olumi Klum.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum)

Erna Klum – majka Heidi Klum

Nemoguće je ne primetiti da dame Klum izgledaju odlično u svim uzrastima. Heidi i Erna neodoljivo liče jedna na drugu, dok je mlada manekenka Leni preuzela i nešto očevih gena.

Erna i Heidi Klum su prilično bliske i negdašnji supermodel često deli zajedničke fotografije. Majka Heidi klum je frizerka, u mladim danima se oprobala na pisti kao i ćerka, a njena umetnost stilizovanja kose zadržala ju je u neposrednoj blizini industrije lepote gde je upoznala i supruga i Heidinog oca – Guntera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Heidi Klum Fanpage (@heidiklumly)

Leni Olumi Klum – ćerka Heidi Klum

Leni je, zvanično, ćerka Heidi Klum i njenog bivšeg supruga Sila, baš kao i njena braća i sestre Hanry, Johan i Lu. Ipak, Lenin biološki otac je italijanski biznismen Flavio Briatore. Sil ju je zvanično usvojio kada je imala 5 godina, navodi People.

Leni i Heidi imaju mnogo više zajedničkog nego što su dobri geni i zanosan fizički izgled. Ova 19-godišnjakinja se već bavi manekenstvom, prateći stazu majke supermodela. U stvari, duo majka-ćerka učinio je kampanju za Intimissimi čuvenom. A prošle godine, Leni je pozajmila jednu od maminih starih haljina iz 90-ih za matursko.

„Matursko veče u maminoj haljini 🖤“, napisala je uz fotografiju koja je oduševila fanove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leni Olumi Klum (@leniklum)

Izvor slike: Andreas Rentz, Theo Wargo/Staff/GettyImagesEntertainment