1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Kim Kardashian otkrila osobine...

Kim Kardashian otkrila osobine idealnog muškarca

22. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Šta jedna od najpoželjnijih žena sveta traži u partneru? Lista i nije tako komplikovana...

Ako želite da izlazite sa nekom od Kardashian zvezda, najbolje je da počnete da igrate u NBA ligi. Šalu na stranu, izgleda da ni najpoželjnije žene sveta nemaju neka previsoka očekivanja…

Kim Kardashian otkrila osobine idealnog muškarca

Naime, u najnovijoj epizodi Kardashians, Kim (neuobičajeno solo nakon razlaza sa Peteom Davidsonom) otkrila je svoju listu osobina koje traži kod svog sledećeg dečka.

Ona je sa prijateljima pričala o svom planu da svojoj sestri Khloe namesti zgodnog glumca koji će prisustvovati istoj modnoj reviji kao i one, a tada je otkrila i šta ona traži kod partnera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Broj jedan: Da me štiti. Broj dva: Da se bori za mene. Broj tri: Dobra higijena. Mislim, to ne bi trebalo ni da naglašavam. Broj četiri: da je miran. Pet: Da nema problema sa mamom ili tatom. Šest: Da je strpljiv. Sedam: Da me podržava. Da bude iskreno srećan zbog mene. “, nastavila je, dodajući: „Dobri zubi.“

„Da je spontan i zabavan.“, nastavila je. „Moji prijatelji i porodica moraju da ga vole. Treba mi neko ko može biti uzor mojoj deci, posebno na koga se moji dečaci mogu ugledati. Da je viši od mene, da je neko ko voli da vežba, da je motivisana nezavisna osoba koja nije privržena i da je neko sa dobrim ukusom.”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian (@kimkardashian)

Morate priznati da Kim zaista ne traži mnogo…

Izvor slike: Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate