Heidi Klum se pohvalila svojim zanosnim izgledom bez šminke i u toplesu

29. maja 2023.

| Jovana Jevtić
Heidi Klum je objavila fotku na Instagramu kojom je privukla veliku pažnju - pohvalila se svojim prirodnim izgledom pozirajući u toplesu.

Heidi Klum već godinama važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na planeti. Ovoga puta ona je zablistala u donjem delu crnog bikinija, bez šminke i sa belom  ružom!

I dok je ceo Holivud na Kanskom festivalu, Heidi je pronašla mir nekoliko kilometara dalje, na obali Francuske. Heidi je pozirala u toplesu na balkonu sa kog se vidi predivna obala. Ona na sebi nije imala ništa osim donjeg dela bikinija, dok je gornji deo ostao pored, pored peškira i crne bejzbol kape.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Na fotografiji, Heidi Klum je okrenula leđa kameri gledajući preko ramena i držeći belu ružu u jednoj ruci. Heidi je još jendom pokazala zavodljivu lepotu i vitku liniju. Prepoznatljiva plava kosa u talasima otkriva njen lepršavi letnji izgled, a poziranje bez šminke otkriva njeno samopouzdanje.

Pre nego što se pojavila na plaži, Heidi se pojavla na crvenom tepihu u Kanu u žutoj elegantnoj haljini sa velikim proredzom koji otkriva donji deo grudi i deo stomaka. Sa druge strane, duboki prorez do boka i dramatični lepršavi lekari koji liče na krila doprineli su da mankenka izgleda još zanosnije i svečanije.

Izvor slike: Vittorio Zunino Celotto / Staff/ Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate