1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Harry i Meghan će...

Harry i Meghan će početi da koriste Dianino prezime?

22. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Da li rebrendiranje Sussexovih podrazumeva sakrivanje iza uspomene na Lady D?

Čekajte, šta?! Istina, počev od venčanja, preko napuštanja kraljevske porodice, gostovanja kod Oprah, knjiga, serijala, podkasta… svakakvih smo iznenađenja doživeli od kraljevskih buntovnika Harryja i Meghan. Ali, izgleda su uspeli još jednom da iznenade javnost i ostave Veliku Britaniju u šoku.

Štampa u Velikoj Britaniji prenela je vesti da bi Princ Harry i Meghan Markle  mogli da izostave čuveno prezime Windsor i počnu da se koriste devojačkim prezimenom Harryjeve majke, Lady D – Spencer. Sve ovo je, tvrdi eskpert za kraljevske prilike Tom Bower, deo rebrendiranja za kojim Harry i Meghan jednostavno moraju da posegnu nakon raskida ugovora sa Spotify.

Da li će Harry i Meghan početi da koriste Dianino prezime?

„Ono što je zaista interesantno u rebrendiranju Sussexa jeste da je Meghan odlučila da njen pravi cilj u životu bude Dajana. To je oduvek bila njena strast. To je takođe bila Harryjeva strast, a Meghan je otišla do te mere daleko da je predložila promenu prezimena. Dakle, dobili bismo Meghan Spencer – novu Dajanu“ – ispričao je Tom Bower za britanske medije.

Charles, Diana i Harry

Charles i Diana napuštaju porodilište sa tek rođenim Harryjem

Bower čak tvrdi da je ova tema već deo razgovora u klanu Sussexa i da bi se uskoro  moglo očekivati i njihovo odricanje od titula vojvoda i vojvotkinje. Jer, titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa oni su dobili 2018. godine, na venčanju.

Da li se Meghan i Harry spremaju da bace novu bombu na kraljevsku porodicu? Ostaje da se vidi.

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: Expres/Stringer, Mike Coppola/Staf via GettyImages