1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Claire Danes priprema opremu...

Claire Danes priprema opremu za treće dete

15. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Njen sin i nije tako oduševljen predstojećim promenama

Claire Danes je zauzeta! Nakon što je u januaru potvrdila da ona i njen suprug Guhg Deany(47) očekuju svoje treće zajedničko dete, 44-godišnja zvezda Homelanda primećena je kako se priprema za dolazak bebe kupujući dečiju odeću u njujorškom naselju Soho.

Odevena u jarko plavu haljinu i uz velike crne naočare za sunce, buduća mama je primećena kako nosi više torbi za kupovinu dok je obilazila razne butike i izloge u trgovačkom okrugu.

Claire Danes: Sinovi nisu oduševljeni trudnoćom

Ona i suprug već su roditelji sinova  Cyrus Michael Christophera, 10, i četvorogodišnjeg Rowana. Oni, sudeći, po dosadašnjim izjavama glumice baš i nisu oduševljeni dolaskom nove bebe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@cinemaismyobsession је поделио/ла објаву

„Rowan je rekao: ‘ Ne, ne. Ne sviđa mi se.  Volim mir, mama.’ A ova izjava je tim više smešna jer taj dečak ne ćuti, nikada! ‘Kad ti izađe iz stomaka, daćemo ga porodici koja nema bebu… ‘jer smo gotovi’.“ otkrila je Claire Danes.

Ime za bebu ona i suprug još nisu izabrali jer, jednostavno, nisu stigli do sada. Izgleda da će uskoro i ta tema na dnevni red, jer glumica je u poodmakloj trudnoći.

 

Izvor vesti: People.com

Izvor slike: Philip Faraone/Stringer/GettyImagesEntertainment