1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Najbolji tata i deda...

Najbolji tata i deda koga neko može imati: Rumer podelila dirljivu fotografiju Brucea Willisa i unuke

21. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Rumer Willis posvetila je ocu veoma dirljive reči za ovaj Dan očeva

Dirljive fotografije Brucea Willisa i njegove prve unuke obišle su svet. Povodom dana očeva Rumer Willis podelila je prelepe fotografije svoga oca i svoje ćerke – a one su otopile i najtvrđa srca.

Rumer Willis je postala majka 18. aprila. Ćerku Luettu dobila je sa svojim partnerom Derek Richard Thomasom. Mala Lu je prva unuka nekadašnjeg kralja akcionih filmova i holivudskog šmekera.

Na prvoj slici Bruce drži unuku u naručju, a na drugoj se Rumer smestila uz tatu držeći Lu, koja slatko gleda u svog dedu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Nakon prve dve fotografije, pažnju je posvetila svom partneru i ocu svoje ćerke.

„Fathers to the old and new“, napisala je Rumer pod objavom.

Bruce Willis i unuka: dirljivi trenuci

„To što sam imala priliku da vidim svog oca kako drži moju ćerku je nešto što ću ceniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj bili su tako čisti i lepi. Tata, tako sam srećna što imam tebe, kao i Lu. Hvala ti što si najgluplji, najljubavniji, najkul tata kojeg devojka može da traži. Najbolji tata jedne devojčice…“

Sledećih nekoliko fotografija je posvećeno Tomasu: jedna na kojoj čita Luu priču za laku noć, a jedna na kojoj izgleda veoma ozbiljno dok nosi masku za negu kože.

„@derekrichardthomas Srećan 1. Dan očeva“, nastavila je Rumer.

„Hvala ti što si osmislio prelepu baštu u kojoj će se Lu igrati i  iz koje će jesti. Hvala vam što si napunio kuću muzikom da je ona čuje. Hvala a sve kasne promene pelena.“ nastavila je Rumer odu svom partneru.

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: Albert E Rodriguez/GettyImagesEntertainment