1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ženstvene tetovaže domaćih zvezda:...

Ženstvene tetovaže domaćih zvezda: Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom, evo ideja

17. август 2023.

| Snežana Vranić
Ove tetovaže su prava odlika stila i ukusa.

Tetovaže su uvek bile tema diskusija i postoje vrlo podeljena mišljenja o ovim ukrasnim detlaljim. Međutim, ove ženstvene tetovaže domaćih zvezda zaista izgledaju fantastično.

Ženstvene tetovaže domaćih zvezda: Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je svakako oličenje stila i modnog ukusa. Nedavno je podelila fotografiju sa snimanja na kome se lepo može vite njena tetovaža na desnoj ruci. Naime, tetovaža se nalazi na zglobu ruke i ima nacrtane dva cveta u nizu u kom je jedan veći od drugih i stabljiku koja ih povezuje. Tetovaža je veoma lepo urađena i zasenčena i zaista je zanimljiv detalj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Iva Lorens

Iva Lorens je mlada pevačica koja je u usponu svoje karijere. Devojka je mnogo puta očarala svojim talentom i pokazala šta sve ume, a ovoga puta je pokazala i svoju tetovažu. Naime, na poslednjoj fotografiji sa Instagram profila mlade pevačice vidi se tetovaža na desnoj ruci na podlaktici. U pitanju su veoma lepo urađena ruža i bodež za koje se smatra da predstavljaju dualnost života. Ipak, iako je bodež u pitanju, ova tetovaža veoma lepo izgleda zahvaljujući nežnoj ruži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVA LORENS (@ivalorens)

Ženstvene tetovaže domaćih zvezda: Marija Mikić

Marija Mikić je takođe ljubitelj ovog tipa ukrašavanja kože i ona se takođe odlučila za malu, a simboličku tetovažu. Naime, na podlaktici Marija ima istetovirane note. Osim što je ova tetovaža neupadljiva zbog njene veličine, što je čini i veoma ženstvenom. Simbolika je svakako jasna, a tetovaža u potpunosti pristaje uz pevačicin duh i karakter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Da li biste vi isprobali neku od ovih tetovaža?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages,

Nastavite da čitate