1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zelena je boja sezone:...

Zelena je boja sezone: Modni trikovi dama sa stilom (Tamara Dragičević, Lena Kovačević, Jelena Tomašević)

22. мај 2023.

| Miljana Momirović
Tri ženstvene odevne kombinacije

Zelena je, bez sumnje, boja sezone. Viđa se na modnim pistama, u garderoberima poznatih i na crvenom tepihu. Otkrijte kako je stilizovati sa ukusom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Pored detalja od ruža, teksasa i plisiranih suknji, zelena je definitivno jedan od vodećih trendova ove sezone prestižnih modnih brendova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada)

Prilično je smela i nezgodna za stilizovanje ali uz ove trikove izgledaćete tako graciozno. Nećete pogrešiti čak ni ako obućete zeleno od glave do pete – besprekorni monohromatski izgled. Pogledajte u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Zelena je boja sezone: Modni trikovi dama sa stilom

Blejzer

Može li ženstvenije od jednostavnog blejzera u nežnoj boji proleća? Ova pastelnozelena izgleda zaista predivno jer unosi svežinu u crni stajling Tamare Dragičević. Sve je upotpunila naočarama za sunce sa narandžastim mačkastim okvirom sa zaobljenim ivicama. Pun pogodak za prelazni period.

Zelena haljina: boja sezone

Za promociju novog albuma Cafe, Lena Kovačević obukla je veličanstvenu tamnozelenu haljinu od svile. Jednostavni kroj sa izrezom dovela je do savršenstva elegantnim belim rukavicama i blistavim sandalama sa potpeticom. Malo je reći da izgleda zadivljujuće.

Zeleno od glave do pete

Ove sezone se nosi više nego ikada, pa nas ne iznenađuje da se poznate ličnosti odlučuju za stajling u zelenoj boji od glave do pete. Pevačica Jelena Tomašević obukla je pantalone i top, a preko toga blejzer u istoj boji. Detalji od zlatnih dugmadi podigle su ovu kombinaciju na još viši nivo, dodajući dozu luskuza i pefinjenosti.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate