1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Veridba iz snova: Kako...

Veridba iz snova: Kako su izgledale prosidbe celebrity dama?

13. јун 2023.

| Snežana Vranić
Prosidba je nešto o čemu maštaju sve devojke, a evo kako je to prošlo kod ovih influenserki.

Veridba iz snova je nešto o čemu svi maštamo. Nadamo se da će naš idealan muškarac postaviti pitanje, a potom i da će biti kreativan. Evo kakve veridbe su imale ove poznate influenserke.

Veridba iz snova: Tamara Kalinić

Tamara Kalinić je nedavno bila glavna tema u medijima jer se verila za Italijana Filippa Testa. On je to učinio na veoma romantičan način uz sveće, cveće i večeru sa predivnim pogledom. Ona je na Instagramu podselila niz fotografija uz opis: „Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta DA 💍 za zauvek sa tobom!“. Ubrzo posle toga, srećno zaljubljena influenserka je podelila i romatičan video na kome se vidi i prosidba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Nađa Stanojević

Poznata influenserka Nađa Stanojević je takođe zaprošena na veoma romantičan način. Naime na putovanju u Pico do Arieiro (planina u Portugalu), njen izabranik je odlučio da je iznenadi. Ustali su ranom zorom kako bise fotografisali izlazak sunca i dok se Nađa nameštala za fotografisanje, njen dečko je iskoristio trenutak i zaprosio je. Influenserka je na Instagramu podelila sliku sa zalaskom sunca i predivnim prstenom na ruci.

Veridba iz snova: Miona Marković

Glumica je takođe zaprošena na putovanju. Naime glumica je verena na putovanju u Italiju na jezeru Como. Glumica je podelila nekoliko fotografija u kojima nije mogla da sakrije sreću uz veoma simpatičan opis: „Rekla sam “BIH, hoću, AAA!” da ću reći DA ! 🤍✨“ U pozadini se vidi romantično jezero, dok je u prvo planu verenički prsten. Glumica se nedavno i udala i čini se da uživa u bračnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Markovic (@meseceva_kcii)

Ovi momci su svakako bili kreativni i uspeli na iskoriste romantičan trenutak. O kakvoj vi prosidbi maštate?

Izvor slike: Marija Mladjen/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages,

Nastavite da čitate