1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Vanesa Hadžins ljuta zbog...

Vanesa Hadžins ljuta zbog fotografija nakon porođaja

09. јул 2024.

| Snežana Vranić
Javno se obratila paparacima...

Vanesa Hadžins ljuta zbog fotografija nakon što je izašla iz bolnice  i javno se obratila paparacima na svojim Instagram storijima.

Vanesa Hadžins (Vanessa Hudgens) i njen suprug Kol Taker (Cole Tucker) su na dodeli Oskara 2024. u martu otkrili da očekuju bebu. Ona je bila ko-voditelj na crvenom tepihu, a za tu priliku je nosila predivnu haljinu Vere Wang. Međutim, glumica se porodila pre samo nekoliko dana.

Par je već dugo zajedno i uživaju u srećnim trenucima poput ovog

Vanesa i Kol su se upoznali u oktobru 2020. tokom grupnog razgovora za meditaciju koji je vodio Džej Šeti (Jay Shetty).

„Bila sam na Zoom-u sa svojom drugaricom, i počela sam da je udaram pitajući ko je on, a ona ga nikada ranije nije videla“, objasnila je Hadžins u intervjuu za Vogue. „Zato sam nastavila da tražim na Zoom pozivu da saznam njegovo ime i pronašla sam ga na Instagramu – a on je poslao DM sledećeg dana.

Ona je takođe objasnila da je njen suprug upravo ono što je želela u nekome. „Morate da shvatite šta ne želite da biste znali šta vam treba“, objasnila je ona, nastavljajući da se priseća kvaliteta na svojoj listi. „Neko ko može da proslavi sebe da bi mogao da slavi mene. Neko ko ima urođeno pozitivan pogled na život, jer ja to imam. Neko ko radi da bi živeo, a ne živi da bi radio. “

Vanesa Hadžins ljuta zbog fotografija nakon porođaja i javno se obratila paparacima

Paparaci su snimili niz fotografija na kojima Vanesa izlati sa novorođenom bebom, a prema izveštajima, objavljene su na internetu bez njenog pristanka. Glumica i njen suprug u ovom trenutku nisu otkrili nikakve dalje informacije o rođenju svog prvenca, ali se 35-godišnja glumica obratila paparacima zbog njihovog korišćenja fotografija.  Ona im se obratila na svojim Instagram storijima izražavajući razočarenje zbog nepoštovanja prema njenoj porodici.

„Razočarani smo što je privatnost naše porodice zanemarena i iskorišćavana tokom ovog posebnog vremena zbog pohlepe kamere sa dugim sočivom koja hrani medije. Uprkos svemu tome, mama, tata i beba su srećni i zdravi“, rekla je ona.

Ovo je jasan pokazatelj da je tema porođaja i prava žena nakon njega još uvek tabu tema. Osim što nakon porođaja imaju uz sebe bebu o kojoj moraju da se brinu i koja uzima njihovu pažnju i brigu, žene moraju da se suoče sa promenama koje su se desile njihovom telu. Iako je u pitanju predivan događaj, u pitanju su velike promene, a svakako da kamera iza svakog ugla nije od pomoći. Upravo zbog toga je gest glumice veoma važan jer je ona govorila u ime svoje porodice, ali i u ime svih žena koje su se suočile sa ovim problemom.

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate