1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Taylor Swift se našalila...

Taylor Swift se našalila na račun muškaraca tokom koncerta

22. март 2023.

| Miljana Momirović
Otkrijte i zašto je njena pesma "Betty" toliko posebna.

Kada se učinilo da je dostigla vrhunac karijere, Taylor Swift postala je još popularnija. Trenutno je u toku njena velika turneja.

Taylor Swift se našalila na račun muškaraca tokom koncerta

Obožavatelji Taylor Swift širom sveta borili su se svim snagama da se dokopaju jedne od cenjenih ulaznica za američku turneju ove superzvezde. Svoju turneju nazvala je Eras, koja je sada konačno počela sa dva nastupa u Glendejlu u Arizoni.

Nakon što je prisustvovao jednom od ovih datuma, jedan obožavalac Taylor Swift je na Twitteru objavio seriju video snimaka sa koncerta, uključujući reči koje je Taylor podelila sa publikom pre nego što je lansirala svoju pesmu Betty sa albuma Folklore iz 2020.

„Dakle, kao neka vrsta trčanja, tema koja se ponavlja u mojoj muzici je da volim da objašnjavam muškarcima kako da se izvine“, počela je pevačica, što je izazvalo glasne ovacije i smeh publike.

Ona je nastavila: „Ja to jednostavno volim. To je nekako moja stvar. Volim da im kažem, korak po korak: ‘Evo kako je jednostavno popraviti stvari, ako samo pratite ove jednostavne korake u trominutnoj pesmi.’ Jednostavno volim ideju da se muškarci izvinjavaju.“

U ovom trenutku se može čuti obožavateljka kako se oglasila: „Isto, devojko.“

Pevačica je zaključila: „U suštini ovo je pesma o tinejdžeru po imenu James koji je pokušavao da se izvini ljubavi svog života, a njeno ime je Betty.“

Taylor Swift je odlična prijateljica sa Blake Lively i Ryan Reynolds. Oni su joj dozvolili da otkrije ime njihove ćerke Betty preko ove pesme.

Pre nego što je potvrdila da je Betty u stvari ime ćerke para rođene 2019. godine, fanovi su prilično lako već utvrdili da je to u pitanju, jer su druga dva imena u pesmi James i Inez, „usput“ imena njihovih starijih ćerki. Kako domišljato!

Izvor slike: John Medina/Stringer/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate