1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Stajlinzi poznatih dama na...

Stajlinzi poznatih dama na premijeri filma Izazov

20. април 2023.

| Jovana Jevtić
Sinoć je u beogradskom bioskopu Cineplexx Galerija održana premijera filma Izazov. Na događaju su se pojavile mnoge poznate ličnosti koje su zablistale u svojim modnim izdanjima.

Film Izazov je u poslednjih nekoliko dana privukao veliku pažnju. U pitanju je novi ruski film reditelja reditelja Klima Šipenka, a u kome glavnu mušku ulogu igra Miloš Biković. Osim što je jedan od naših najpoznatijih glumaca ima najbitniju ulogu, film je privukao pažnju javnosti i zbog toga što su delovi ovog filma snimljani na Međunarodnoj svermirskoj stanici.

Miloš Biković, kao što je već rečeno,  igra glavnu mušku ulogu. Naime, njegov lik je hirurg koji treba da odleti na Međunarodnu svemirsku stanicu zbog toga što je jedan kosmonaut povređen i potrebna mu je hitna operacija.

Sinoć je u bioskopu Cineplex Galerija održana beogradska premijera filma, dok se pre toga premijera održana i u Moskvi. Na ovom događaju u Beogradu pojavile su se mnoge domaće poznate ličnosti, a mi smo tu da zavirimo u njihove modne stajlinge.

Stajlinzi poznatih dama na premijeri filma Izazov

Sloboda Mićalović

Za ovu lepu priliku, jedna od naših najlepših i najpoznatijih glumica, Sloboda Mićalović, pojavila se u crnoj uskoj haljini sa dubokim prorezom i asimetričnim otvorom oko vrata. Sjajna crna kosa do ramen i prirodna šminka su njen zaštitni znak, a čitav autfit začinila je bordo tašnom sa srebrnim lančićem. Sloboda je još jednom pokazala svoj osećaj za modu.

Stajlinzi poznatih dama

Antonio Ahel/ATAImages

Milena Radulović

Još jedna glumica koja je na sinoćnom događaju sve ostavila bez daha bila je Milena Radulović. Ona se pojavila u neobičnom belomm izdanju: u belim pantalonama na peglu i beloj bluzi sa velikim naramenicama. U pitanju je kombinacija koja ističe njenu sjajnu figuru.

Autfiti poznatih dama

Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Krcunovic, Jelisaveta Orašanin i Anita Ognjanovic

Još jedna glumica koja je došla da podrži svog kolegu na premijeri filma Izazov jeste Tamara Krcunović koja se pojavila u svečanoj midi haljini neobičnog dezena. Sa njom su na premijeri bile i Jelisaveta Orašanin i mlada glumica Anita Odnjanović koja je slavu stekla glumeći jednu od glavnih uloga u seriji U klinču.

Jelisaveta Orašanin

Antonio Ahel/ATAImages

Jelisaveta Orašanin pojavila se u krem kombinaciji – širokim pantalonama i kratkom topu koji je na najbolji način istakao njene zategnute trbušne mišiće, a preko toga oslučila se za dugi, nešto svetliji krem mantil. Njihova najmlađa koleginica bojama je pokazala svoje dobro raspoloženje. Njen šareni sako i roze torba svojom vedrinom su privukli pažnju svih prisutnih.

Jelena Tomašević

Na premijeri filma Izazov  pojavila se i Jelena Tomašević koja je za ovu priliku odabrala nešto ozbiljniji autfit. Naime, jelena se odlučila za dugu crnu haljinu i crne čizmice sa potpeticom.Preko haljine jelena je obukla kratku kožnu jaknu sa kratkim rukavima, a autfit je ukrasila crnom torbicom sa srebrnim lančićem.

Premijera Filma Izazov

Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Malić

I za kraj, predstavljamo stajling još jedne dame koja je sinoć prisustvovala na premijeri filma Izazov, a čiji je predivan izgled očarao sve prisutne. U pitanju je Ivana Malić, devojka zvezde filma – Miloša Bikovića. Njih dvoje retko se pojavljuju u javnosti, ali svaki put kada se pojave oduševe javnost. Ivana se za ovu premijeru odlučila za crnu mini haljinu ispod koje je obukla belu košulju i crne klasične sandale. Njih dvoje važe za jedan od najlepših parova, a Ivana svojom lepotom posebno privlači pažnju javnosti.

Ivana Malić

Antonio Ahel/ATAImages

Kako se vama dopadaju stajlinzi poznatih dama na premijeri filma Izazov?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate