1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sestre Mićalović oduševile stajlingom:...

Sestre Mićalović oduševile stajlingom: Koji se vama više dopada?

31. мај 2023.

| Snežana Vranić
Sloboda i Dragana su zablistale na premijeri predstave "Između dva meseca".

Sestre Mićalović, Sloboda i Dragana su prisustvovale premijeri „Između dva meseca“ i na ovom događaju su došle u sasvim različitim stilskim kombinacijama.

Sestre Mićalović oduševile svojim modnim odabirom

Poznate dame su došle na premijeru u sličnim bojama, ali sa različitim modnim komadima. Naime, Sloboda je obukla jednostavnu dugu haljinu koja podseća na kombinezon. Uz to je obula i baletanke sa leopard dezenom. Dragana se ovoga puta odlučila za suknju sa dubokim prorezom i crnim čizmicama do kolena, a ceo izgled je dopunila sivom jaknicom.

Zanimljivo je da se i njihova koleginica Ana Franić odlučila za crno na ovoj premijeri i tako se savršeno uklopila u sliku u mini kožnoj suknji i košulji. Andrija Milošević je svojim oker odelom uneo malo boje na ovu fotografiju na kojoj su svi nasmejani.

Sestre Mićalović

Sestre Mićalović se i inače imaju sasvim drugačije

modne stilove

Ovo nije prvi put da se Sloboda i Dragana pojavljuju u sasvim drugačijim izdanjima u sličnim prilikama. Slična je situacija bila i u noćnom izlasku kada se Dragana ponovo obukla provokativnije, ali sa stilom. Dok je Sloboda nosila jednostavnu haljinu, Dragana je nosila veoma zanimljiv plišani komplet. U ovom izlasku su bile sve tri sestre, a Mirjana se odlučila za klasičnu crnu haljinu sa providnim rukavima na tufne.

Upravo u ovim različitim stilskim odabirima i jeste šarm ovih dama. Obe imaju visoku dozu elegancije, ali Sloboda se radije odlučuje za opušteni i romantični stil, dok Dragana preferira slobodnije i provokativnije kombinacije koje nikada ne prelaze u neukus. U svakom slučaju, iščekujemo sledeći događaj gde ćemo moći da ih vidimo u novom izdanju.

Nastavite da čitate