1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sara Jo u pidžami...

Sara Jo u pidžami i sandalama u Cirihu

10. јул 2023.

| Snežana Vranić
Pevačica je uz post stavila šaljiv opis: "Pidžama u izlasku".

Pevačica je u Švajcarskoj u Cirihu, a odatle je podelila fotografiju. Sara Jo u pidžami izgleda izvanredno i nije čudo što je uparila sa predivnim sandalama.

Sara Jo u pidžami provodi noći u Cirihu

Pevačica je na svom instagram profilu podelila niz fotografija  u simpatičnoj pidžami. Ali, daleko od toga da je Sara krenula na spavanje. Ona je kao opis fotografije napisala: „Cirih noću tačka kom 🎀“, a kasnije dodala i“ Pidžama u izlasku >>>“. Naime reč je o pidžami sa dugim rukavima na kopčanje i šorcu u pink nijansama. Pidžama ima print sličan tufnama sa nekoliko dama u haljinama i raznim motivima poput srca i cveća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara Jo u pidžami: Moda u kojoj blista

Iako je u pidžami, pevačica ume da je nosi sa samopouzdanjem i da to zaista bude savršena modna kombinacija. Ona je uz pidžamu obula otvorene sandale sa kaiševima, a na njenom licu istakao se crveni ruž. Nikakvi modni dodaci nisu bili potrebni jer je glumica i sa raspuštenom kosom zablistala u Švajcarskoj. Međutim, da li je ovakav autfit poznata pevačica nosila samo uz photoshooting ili je zaista u njemu uživala u Cirihu, ostaće tajna.

 

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate