1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sara Jo izbacila novi...

Sara Jo izbacila novi album pod nazivom „Bez kontrole“

22. јун 2023.

| Snežana Vranić
Dugoočekivani album je napokon stigao.

Sara Jo izbacila novi album koji najavljuje duže vreme. Album „Bez kontrole“ je objavljen, a pevačica ga uveliko promoviše na svom Instagram profilu.

Sara Jo izbacila novi album koji smo svi čekali

Pevačica na svom Instagram profilu  promoviše izlazak novog albuma pod nazivom „Bez kontrole“. Uz naslovnu stranu albuma u kom Sara Jo kroz ozlomljeno staklo gleda ka dole, pevačica je objavila i spisak pesama na albumu. Fotografija na kojoj je spisak pesama je urađena u sličnom stilu kao i naslovna strana, samo se ovde vide noge u crnim najlonkama i crne štikle ispod kojih puca staklo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara Jo izbacila novi album i podelila snimak sa

impresijama o njemu

Pevačica je objavila Reels snimak gde ona dolazi u studio i sluša komentare o njenim novim pesmama. Osim toga, ona govori o određenim pesmama kako su nastale, a uz snimak koji traje 2 minuta možemo čuti i delove pesama u pozadini. Saru je posebno obradovala karikatura njene naslovne strane.  Ovaj novi album je kruna dosadašnjeg pevačicinog rada, a kako se čini fanovi i mladi ljudi su njime oduševljeni.  Uz snimak, Sara je stavila opis:

„Želim da ovo postane tradicija 🫶🏻
Hvala što ste mi ulepšali veče pred izlazak albuma u studiju gde je svih 10 pesama nastalo u protekle dve godine ♥️ VOLIM VAS“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Ukoliko ste većć odslušali album i njene pesme, Sara je takođe na instagramu objavila post u kojem želi da čuje kritike fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Nesumnjivo je da će iz ovog albuma proizaći veliki hitovi i radosni smo što jnas je nakon dve godine, pevačica napokon obradovala novim albumom.

Izvor slike: Amir Hamzagic/ATAImages

Nastavite da čitate