Sandra Bullock i Channing Tatum kažu da su njihove ćerke ranije bile neprijatelji

23. marta 2023.

| Jovana Jevtić
Sandra Bullock je u jednom intervjuu ispričala kako su njena ćerka i ćerka Chenninga Tatuma bile pravi neprijatelji u školi, sve dok se nisu bolje upoznale.

Pre nego što su postali partneri u filmu The Lost City, Sandra Bulock i Channing Tatum imali su sasvim drugačiji odnos. Naime, njihove ćerke pohađale su istu školu i nisu se baš najbolje slagale jedna sa drugom.

Njihove ćerke, Everly Tatum i Laila Bullock koje su sličnih godina išle su u istu školu i bile su vrlo lošim odnosima. Sandra kaže da su nju i njenog kolegu Chenninga svakodnevno zvali iz škole jer su se njihove ćerke svađale. Međutim, glumica dodaje da to više nije slučaj, ali da su ranije stalno pokušavale da nadmaše jedna drugu. Bile su takmičarski nastrojene i to je bilo urnebesno.

Kada bi ih direktor pozvao u kancelariju, i jedno i drugo su se molili da je ovog puta svađu započela ćerka onog drugog, a ne njihova. Sandra Bullock dodaje da izneđu dece nije bilo maltretiranja i nasilja, ali su se deca postavljala vrlo konkurentno jedna prema drugoj.

Sada, devojčice su imale vremena da se upoznaju bolje i da shvate jedna drugu, te su sada postale veoma dobre prijateljice. Obe su pametne, jake i vaspitane i sada su bile zajedno gotovo mesec dana dok se film snimao, i bila je to fešta ljubavi, kaže Sandra. Glumica kaže i da su jedne večeri devojčice spavale kod nje i da je to bila prava zabava.

Sandra Bullock ima sina Louisa (11) i ćerku Lailu (13) koje je usvojila, dok sa druge strane Channing Tatum ima ćerku Everly (9) koju je dobio sa bivšom ženom Jennom Dewan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

vv

Tatum je napisao čitav niz svetlucavih slikovnica sa princezama pod nazivom Sparkella koje je posvetio svojoj ćerki.

Izvor slike: Gareth Cattermole / Staff/ Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate