1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Rihanna se porodila: Ona...

Rihanna se porodila: Ona i A$AP Rocky su po drugi put postali roditelji

22. август 2023.

| Snežana Vranić
RZA je postao stariji brat

Rihanna se porodila i njena porodica postala je bogatija za još jednog člana porodice.

Rihanna se porodila: Beba je došla na svet u tajnosti

Nakon jedne od najlegendarnijih vesti o trudnoći, Rihanna i njen dugogodišnji partner, A$AP Rocky su postali roditelji dvoje dece. Bliski izvori porodici su potvrdili vest nakon što je TMZ objavio da je beba rođena 3. avgusta u tajnosti. Bebino ime još uvek nije poznato, a za sada se zna da je u pitanju dečak. Ipak, nijedan tim oba roditelja se još uvek nije oglasio povodom ove vesti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri)

Rihanna se porodila: Pevačica je uživala tokom

trudnoće

Pevačica je tokom trudnoće davala razne interviju, a za ET je pre Met Gala događaja izjavila: „Toliko se razlikuje od prvog. Nema žudnje i tone mučnine. Sve je drugačije, ali ja uživam. Osećam se dobro. Osećam se energično.”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri)


Pevačica je često govorila o tome šta za nju znači uloga majke, kao i kako je to uticalo na njenu karijeru i projekte koje planira da preuzme.„Ravnoteža je skoro nemoguća jer bez obzira kako na to gledate, posao je uvek nešto što će vam oduzeti vreme sa detetom“, rekla je ona o pronalaženju zdravog balansa između posla i privatnog života tokom konferencije za štampu sa Apple Music ranije ove godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri)


Nije tajna ni da je Rihanna ponosno pokazivala svoje telo tokom trudnoće. Pevačica je napravila poznati trudnički foto shooting samo u gaćicama. Ona je slike objavila nakon što je RZA napunio godinu dana, a po heštegu „tobecontinued“, vrlo verovatno će uslediti još jedan niz fotografija. U svakom slučaju, sa nestrpljenjem očekujemo da čujemo sve o novom članu porodice.

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate

Charlize Theron ne krije godine

Charlize Theron ne krije godine

Charlize Theron se ne plaši starenja, i nije ju briga što većina ljudi misli da je njeno lice "propalo" zbog neuspešne plastične operacije.