1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Proslave rođendana slavnih: Od...

Proslave rođendana slavnih: Od skromne romantike do ekstravagantnih slavlja

29. јун 2023.

| Snežana Vranić
Poznate dame imaju poseban način da proslave rođendan

Svi volimo kada dođe taj poseban dan u kome smo u centru pažnje. Međutim, poznate ličnosti umeju da ga obeleže na poseban način. Ovako izgledaju proslave rođendana slavnih.

Proslave rođendana slavnih: Tamara Kalinić

Tamara Kalinić je konstantno u fokusu javnosti zahvaljujući svojim modnim pohodima, ali i nedavnim vestima na ljubavnom planu. Influenserka je nedavno napunila 34 godine, a taj dan je obeležila u veoma romantičnoj atmosferi u duhu proleća. Naime, ona je povodom svog rođendana na Instagramu podelila fotografije na kojima se raduje kolaču sa svećicama, a iza nje se vidi panorama Njujorka i predivni romantični buketi. Ona je u opisu napisala:

„Probudila sam se u Njujorku na svoj reođendan, preplavljena ljubavlju i zahvalnošću. 🥹 34 nikada nije zvučalo bolje i srećna sa svakim obilaskom oko Sunca, svakom naučenom lekcijom, svakim dobitkom i gubitkom. Hvala mojoj onlajn porodici koja je uz mene od prvog dana, vi činite ovo putovanje još divniji 🥂“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Jelena Đoković

Jelena Đoković je svoj rođendan pre nekoliko dana proslavila sa putovanjem na Azorska ostrva u Portugalu sa svojim suprugom Novakom Đokovićem. Jelena je podelila snimak ispunjen bajkoviti prizorima i zanimljivim avanturama koje je par proživeo kroz tih par dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Proslave rođendana slavnih: Ena Luna

Ena Luna je influenserka koje je za svoj 32. rođendan napravila pravi cirkus. Bukvalno. Naime, Ena sa pratiocima podelila atmosferu sa proslave rođendana. Ena se kostimirala u trenera životinja i obezbedila pravu cirkusku scenografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Svako od nas želi da se oseća posebno na taj dan. Dok je nekima najprijatnije u društvu najmilijih, neki realizuju filmske proslave. Kom timu vi pripadate?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages,

Nastavite da čitate